plasma 50 - brenči

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
MA "brenčijo" vse mal na full power (bela slika), sam to ni omembe vredno razen če maš stalno na mute.

Sicer pa plazme preveč navijate kar se svetilnosti tiče verjetno.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
ok. Bom potem dva moja televizorja, sestrinega, tastovega in taščinega, pa od bratove punce nesel na servis, da naj mi zamenjajo nekaj, ker ne brenčijo...
Dejstvo je, da če brenči greš pogledat u štacuno drugega, če tudi brenči. Če brenči, potem to pomeni, da so tv-ji zanič. Če pa ne brenči pa to pomeni, da je tvoj goden za na servis.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Dejstvo je, da če brenči greš pogledat u štacuno drugega, če tudi brenči. Če brenči, potem to pomeni, da so tv-ji zanič. Če pa ne brenči pa to pomeni, da je tvoj goden za na servis.

Kupiš televizor sony V5500, opaziš brenčanje, na forumu prebereš, da je še nekdo na enakem modelu opazil brenčanje, greš na servis, izveš, da je brenčanje normalno za V serijo (vse to se je zgodilo tukaj). Kaj je torej zanič? En primerek? Dva primerka? Serija? Model? Proizvajalec? Servis?

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
O, to še ni nič
smile-1.gif

Je že kdo slišal brenčanje B ( 2009 ) serije Samsung plazem? To je še le hec!
To pa je tak, kot da bi imel en panj čebel v dnevni sobi!
smile-1.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.398
1.406
113
Pri UPC-ju je kriv njihov box, ki prek scarta spušča nenormalen brum (panasonic plazma). Če iztakneš antenski kabel pa zadeva enostavno tuli! Baje je treba poklicat njihove serviserje da nekaj galvanizirajo.... Meni se ne ljubi, bom počakal na kak soliden box, ki bo delal prek hdmi.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Pri UPC-ju je kriv njihov box, ki prek scarta spušča nenormalen brum (panasonic plazma). Če iztakneš antenski kabel pa zadeva enostavno tuli! Baje je treba poklicat njihove serviserje da nekaj galvanizirajo.... Meni se ne ljubi, bom počakal na kak soliden box, ki bo delal prek hdmi.

Galvansko locijo oziroma izolirajo. Galvanizacija je nekaj cisto drugega (postopek nanasanja kovine na drugo kovino; npr. nikljanje ali cinkanje jekla)
wink-1.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.398
1.406
113
Hu kers.
Ne vem kaj imajo za izolirat...naj to storijo že v skladišču preden ti dobavijo škatlo. No na srečo (ali pa tudi na žalost) Handagxx... itak ni več in dajejo neke Cisco.

Nazadnje uredil moderator:

markopo

Pripravnik
3. feb 2010
91
1
6
Citat:
Uporabnik jezek pravi:

točno to so rekli tudi meni na UPC...baje imajo dosti dela s tem...oz. vsem se to dogaja, ki imajo UPC in scart na LCD oz. plasmo...imajo pa 2 sprejemnika in oba nimata hdmi izhoda
evil.gif