PLANICA

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Kdaj štartati iz Ljubljane? Računam ob 6h?

To tudi mene zanima. Ker take gneče na cesti zadnji dve leti (ko sem bil v Planici) ni bilo. Koliko več časa traja od Jesenic (kjer se začne gneča, bom šel verjetno že en izvoz prej dol) pa do Kr. Gore (kjer bom pustil avto in šel na bus do Planice).

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Najbolje ven kar na izvozu lesce. Je časovno skoraj isto kot po avtocesti ker itak ni nobenih semaforjev vmes do naslednjega izvoza. Če vas gužva skrbi....
Drugače danes ob treh zjutraj so se že vozili v planico pa pol ljudi že nasekanih to nemoreš verjeti
smile-1.gif
vsi trobijo, avtobusi ustavljajo za "scanje".... hahaha

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Konec sanj...

Jao kakšen bukselj
bonk.gif
kakšnih sanj? O čem si ti sanjal ne vem, sam o teh presežkih bodo še en čas govoril, tko da je resničnost sanjska. Če bi hotel premagat Norvežane bi morala vsaj dva Norvežana krepko "pokronat" po tvoje. Drugi skok Prevca je bil pa za v učbenike, s prvim je pa še vseen preskoču najboljšga Norvežana za skor 20m, tko da kronaš ga ti.

Sicer pa dilce na noge, pa hop na velikanko, me zanima, kako bi ga ti pokronal, kam drugam, kot v hlače težko.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.220
1.725
113
40
A jutri je tekma ob isti uri kot danes?

Jutri planiramo iti smučati v Avstrijo in vmes kupiti karte na Petrolu na Jesenicah...nekdo je napisal, da danes ni bilo take guzve.

A to pomeni, da bi se dalo prebiti mimo Jesenic po AC ali se bo stalo, recimo okoli sedme ure zjutraj?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Čestitke Norvežanom, skupinsko so enostavno premočni, tako da kapo dol pred njimi. Glede drugega mesta pa se lepše ne bi moglo iziti...vsaj za nas
wink-1.gif
.

Drugi skok Prevca je bil za prste obliznit.
cheer.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Je možen, samo se nekak ne morem otresti občutka, da ne pustijo
smirk-1.gif

Če primerjam z Vikersundom, kjer so puščali da so leteli čez 240 metrov, tukaj ornk cincajo...
Pero je z odličnim telemarkom pri 246 metrih res dokazal, da je še kar nekaj metrov rezerve... Jutr pa zaključek in upam na vsaj rekord letalnice
cool-1.gif

Dejmo naši

Matic78

Pripravnik
19. jun 2011
231
1
18
Zdravo,

Eno strateško vprašanje. V Planico se bom pripeljal iz smeri Trbiza. Do kam se da prit z avtom, glede na to, da zmeraj govorijo, da se da prit v prit z avtom samo do kr. Gore, za naprej pa samo avti z dovolilnico.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Zakaj bi se sploh hotel v takem lepem vremenu in naravi pripeljati čisto do skakalnice?

Matic78

Pripravnik
19. jun 2011
231
1
18
Ker mi je to iz primorske pač najblizja pot. Zanima me samo kako je urejen parking iz te smeri. Pesacit ni problem.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Je možen, samo se nekak ne morem otresti občutka, da ne pustijo
smirk-1.gif

Če primerjam z Vikersundom, kjer so puščali da so leteli čez 240 metrov, tukaj ornk cincajo...
Pero je z odličnim telemarkom pri 246 metrih res dokazal, da je še kar nekaj metrov rezerve... Jutr pa zaključek in upam na vsaj rekord letalnice
cool-1.gif

Dejmo naši

Jest mam pa filing, da se Perota enostavno bojijo. Ko se njemu skok poklopi gre lahko hitro do 255, kjer je kritično.

I

Izbrisan uporabnik #488

Gledam rtvslo2 pa neko bedno smučanje, moški slalom.

Pri nas pa Planica, katero cela Slovenija gleda.

Pa kaj niso mogli dat tega smučanja nekam na rtvslo3?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Saj bo saj bo....
wink-1.gif

Upa kdo napovedat uvrstitve naših?

Moja: Eden med prve tri, drugi do petega, tretji se v deseterici...
grims-1.gif

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Vse dbest, idealni pogoji, vreme, ni da ni, skakalnica u nulo, edino ta kurčeva komisija bremza z nizkimi naleti.
Me zanima kdo vse ima vpliv pri tem? Norvežani?

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.750
6.745
113
pri taščici
Kasai privoscim danes stopnicke. Kar podpisem kopiranje uvrstitev v drugi seriji. Ce se prvi trije malo premesajo tudi ne bom hud, ceprav prevcu privoscim zmago, da bodo kasneje tezje presegli njegove rekorde.
Da pa ni rekordov v Planici pa se res bojim da imajo prste zraven Norvezani. (da bo vikersund cim dlje rekorder)
Tako kot ze zadnjih 80 let. Mogoce pri nas nimamo nekoga z j...ci da bi po mizi udaril na FISu.

Nazadnje urejeno:

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Nor razplet v prvi seriji
cool-1.gif

Še ena serija pol pa norišnica norišnice
grin1.gif

Pa ena velika graja za RTVSLO. Mater vam...tolk reklam, čudn da sploh kakšen skok vidimo
crazy1.gif