Imajo. Sam ne tokŠolski nimajo covid dodatkov, kot bolničarji policaji gozdarji rtv....
Imajo. Sam ne tokŠolski nimajo covid dodatkov, kot bolničarji policaji gozdarji rtv....
Pa je kdo to pojasnil informacijski pooblaščenki?Ta pompozni naslov pa opisuje to, da je mnenje informacijskega pooblascenca, da je potrebno na tozilstvo predati povsem vso gradivo ki izvira iz PPU. Do sedaj je veljalo, da je en izvod ostal kot delovna kopija na policiji.
Pred nekaj tedni je tako bilo izdano navodilo, da je potrebno vse gradivo, ki je se na policiji, predati tozilstvu. Tega gradiva je ogromno in verjetno je kar nekaj primerov ko je kdo pozabil na kak cd z npr izpisi prometnih podatkov in ga ni poslal na tozilstvo. Se enkrat, tozilstvo vse te podatke ze ima, gre za posiljanje delovnih kopij.
Covid dodatki niso obdavčeni.Ze ze, ampak to je potem pol manj v toslu, tako da...
Sej tud policisti in zdravniki dobijo dodatek glede na dejansko opravljene ure - torej ko so v sluzbi na delovnem mestuIn samo za cajt, ko se dejansko v šoli.
Seveda so. Ne neumnosti pisatCovid dodatki niso obdavčeni.
Saj njej ni kaj za pojasnit, ne gre za njen ukrep. Gre za njeno mnenje/odlocbo, ki je podlaga za interna navodila v policiji.Pa je kdo to pojasnil informacijski pooblaščenki?
Ko se ne mores znebit obcutka da je zadaj vse drugo kot pa skrb za teh par ljudi.
Seveda so.Covid dodatki niso obdavčeni.
A se teb res zdi, da je delo od doma, seveda kvalitetno delo od doma, lažje, kot delo na delovnem mestu? Po mojih izkušnjah je precej težje.Zakaj pa bi imeli, ce delajo od doma?
Po mojih izkušnjah pa je precej lažje. In kaj sedaj?A se teb res zdi, da je delo od doma, seveda kvalitetno delo od doma, lažje, kot delo na delovnem mestu? Po mojih izkušnjah je precej težje.
Ne, sploh ne. Ampak sem vedno mislil, da je covid dodatek pac dodatek za tveganje okuzbe, ki ga pa doma ni.A se teb res zdi, da je delo od doma, seveda kvalitetno delo od doma, lažje, kot delo na delovnem mestu? Po mojih izkušnjah je precej težje.
Da žaba nima las.....Po mojih izkušnjah pa je precej lažje. In kaj sedaj?