Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
A veš zakaj je pravica vedno ena lepa grška ženska, ki ima zavezane oči?
A veš, kaj vse naredi firmi škodo?
Npr. jaz nikoli ne bom kupila AM, ker pač vidim, kakšen stil pisanja imaš tu (npr. tisto o radiu antena je bila zame ena taka ultra lovska, ker vsak ki dela, tudi sem in tja naredi kaj narobe, ampak hej - ti si iz enega neumnega vikend dogodka naredil ultra "problem".).
A to tvoje pisanje pa ni škoda, al kaj? Res mogoče ni poslovna skrivnost ali kaj tretjega (ker nimam pojma, kaj imaš ti v pogodbi), je pa definitivno škoda. Brez da tvojo pogodbo vidim.
In da se jo tudi konkretno izmeriti.
Ampak, a se ti zdi, da jo lahko AM dokaže na sodišču?
Hm.
Citat:
Npr. jaz nikoli ne bom kupila AM, ker pač vidim, kakšen stil pisanja imaš tu
A obstaja kje pogodba, kjer sis e obvezala kupit vsak AM? Ni? Potem je vseeno, če ga ne kupiš. Je? Potem ga moraš. Ker smo ga zate stiskali ...Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
A veš zakaj je pravica vedno ena lepa grška ženska, ki ima zavezane oči?
A veš, kaj vse naredi firmi škodo?
Npr. jaz nikoli ne bom kupila AM, ker pač vidim, kakšen stil pisanja imaš tu (npr. tisto o radiu antena je bila zame ena taka ultra lovska, ker vsak ki dela, tudi sem in tja naredi kaj narobe, ampak hej - ti si iz enega neumnega vikend dogodka naredil ultra "problem".).
A to tvoje pisanje pa ni škoda, al kaj? Res mogoče ni poslovna skrivnost ali kaj tretjega (ker nimam pojma, kaj imaš ti v pogodbi), je pa definitivno škoda. Brez da tvojo pogodbo vidim.
In da se jo tudi konkretno izmeriti.
Ampak, a se ti zdi, da jo lahko AM dokaže na sodišču?
Hm.