Pizza delivery debili

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja pa predvsem se majo ljudje čas vlačit po sodiščih in se prerekat z odvetniki. pa kje to eni živite???

itak se pa šef lahko vedno zgovarja, da pač nisi bil dost sposoben, ipd. Kako boš pa dokazal, da se norme ne da narest, če vse delaš po reglcih? zelo težko.
Ne, šef se ne more zgovarjat - mora na sodišču dokazat.
Malo si poglej, kaj se dogaja na delovnem sodišču. Še največjim debilom, ki so v službi res 100% nesposobni, kradejo ipd dajno na koncu prav ...

Pa bi se ti RAMBO spustu v sodne stroške z 500-800 eur plače??? Pa če žviš iz mesca v mesc!

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Vidim, da si v tej temi edini dozorel
smirk-1.gif
.
Jokcajo, če je pol ure od klica na mizi pica, jokcajo, če "ni še našel drobiža", jokcajo, če divjajo.
Jaz sem delal dopoldne zaposlen 8 ur kot kurir, popoldne pa hrano razvažal na črno seveda. Je bila nujna pošta, je bila nujna hrana. Sem hitro, agresivno in dokaj nevarno vozil. Predvsem pa je zanimivo, da v dveh letih oba avta brez prask
cool-1.gif
. Bilo je nekajkrat tesno, to priznam, sam se nikol ne spomnim, da bi bila problem moja hitrost.
Naj vam povem, tistim mladim, da je treba službo, pa kakršna koli tudi resno jemat. Pa ne mislim tako, kot je bil všasih tisti s Katrco, ki je mel na tablici SENA napisam, al neki takega. Ta pa je bil kamikaza
uf-1.gif
.
Mal pomislite, da to hrano vm vozijo študentje ali socialno ogroženi. Od kot njemu za odvetnika?
Mislim, kam gre ta folk
sprasujem se.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
sej res ni opravičila za njihovo vožnjo, ampak naj jih probajo vsaj razumet in to tud upoštevat kdaj... mu daš prednost kje, se umakneš, če vidiš da je živčen, ipd...

dober si ti, 16ur za volanom... jest sm bil po 10urah po lj čist crknjen, oz. težko sem že vozil po 12urah... Luštne so bile pa dostave izven lj... spoznaš slovenijo, ljudi, hribe, ceste..., nič priganjanja. zjutraj si šel, vmes še kej pobral in dostavil zadeve...

rešitev z lučkami... potem bi mogl šoferji imeti zihr kakšen tečaj varne vožnje al pa kej podobnega... rešilci in policaji majo zihr kej takega. Pa tud problem je, ker se vmes najdejo res debili, k mislijo da vozijo tank, in pol se tko tud obnašajo. Kaj je lepšega dat enemu, pozornosti željnemu mulcu, lučke in prednost v prometu... katastrofa.
ni rešitve. tko se dela po celem svetu, in tko tud še bo nekaj časa očitno.
v glavnem, men se dostavljalci hrane v lj najbl smilijo od vse poklicnih voznikov. Delajo ful za minimum.

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sej res ni opravičila za njihovo vožnjo, ampak naj jih probajo vsaj razumet in to tud upoštevat kdaj... mu daš prednost kje, se umakneš, če vidiš da je živčen, ipd...

Bl mislm da bi mogl nasplošno pr avtošolah to ukomponirat v obče znanje da bi folk mn spau na cestah!
Sam z raznimi profesionalnimi vozniki like.... avtobusarji pa taxsist...pizza deliverjii nikol nism meu problemov če se mi je km mudil....vedno so razumel.....DOJEL...in odstopl prednost..... in jst njim!!!! Vedno je blo brothers in arms razmerje! Problem so casual driverji k spijo na cesti

Taki k se ti ušunjijo pred tebe iz stranske pa pol ne potegnejo Al pa na AC k se uklaplajo z 60km/h na pas k gre 120! Takih nikol ne bom razumel!

Nazadnje urejeno:

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Poznam enega šoferja kombija ki vozi kruh po MS,pa mi je rekel da mu je šef pred leti dejal da naj pri rdeči luči pelje prek pločnika,da mu bo on poravnal kazni.So mi skoraj oke vun stople mislim WTF??

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Me zanima, če ga bo še vedno obdržal v službi tudi, ko mu bodo vozniško pobrali.
crazy1.gif

Ogo

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja pa predvsem se majo ljudje čas vlačit po sodiščih in se prerekat z odvetniki. pa kje to eni živite???

itak se pa šef lahko vedno zgovarja, da pač nisi bil dost sposoben, ipd. Kako boš pa dokazal, da se norme ne da narest, če vse delaš po reglcih? zelo težko.
Ne, šef se ne more zgovarjat - mora na sodišču dokazat.
Malo si poglej, kaj se dogaja na delovnem sodišču. Še največjim debilom, ki so v službi res 100% nesposobni, kradejo ipd dajno na koncu prav ...

Pa bi se ti RAMBO spustu v sodne stroške z 500-800 eur plače??? Pa če žviš iz mesca v mesc!
Če se ne znaš zase potegnit, potem pač crkuj.
Sicer pa: na delovnem kaj dosti sodnih stroškov ni. In plača jih itak poraženec.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
ksz

Dokler se bodo našli bedaki, ki bodo pripravljeni za službo ubijat. Bo tako kot je.

Moje življenje je samo moje in ga nima noben pravice ogrožat. Pa če je to zaradi pic, pošte ali česarkoli drugega...

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:

Moje življenje je samo moje in ga nima noben pravice ogrožat. Pa če je to zaradi pic, pošte ali česarkoli drugega...

Povej to turistom s tablcami na K (KR, KK, KP-ok te so še ql sam mal predrzni
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Jaz tudi pravim, če se ti taka služba upira, jo pa zapusti. Itak so ti dostavljalci v veliki večini študenti, tako da ni problem take firme odhebat, it malo po spletnih straneh študentskih servisov in jutri dalje delaš nekaj bolj normalnega
smile-1.gif

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
ksz

Poskušam razumeti reveže dostavljalce, ki so pod pritiskom delodajalca in stranke in vem da jim ni lahko. Tudi jest sem bil kot študent kurir, na srečo ne pod takim pritiskom. Ampak točno ta psihični pritisk predstavlja hudo nevarnost v prometu. Moj primer:

Naročim pralni stroj, se zmenim za popoldne in grem domov iz službe. Nekaj km pred domom srečam dostavljalski kombi in se peljem za njim. Tip je za kombi ornk tišal. Na cesti ajde, še gre. Potem pa naša cesta zavije v klanec in je bolj lokalna dovozna pot, ki se med hišami vije v hrib. Tu nikoli ne vozim več kot 40, ker je cesta široka za dober avto, levo in desno so hiše, kjer ti lahko v vsakem trenutku na cesto skoči žival, po njej hodi stanovalec ali ti izleti otrok. Tip je tu nažigal skoraj 80! Dejansko je bil killing machine!

Se pripeljemo in ga mal napizdim kako vozi. Hladno mi odgovori da tko vedno vozi, ker so ves čas pod pritiskom. Ja jebemu sunce, kolk bo šele pod pritiskom, ko bo sedel v čuzi in imel na vesti otroško življenje.

Mislim, tole sploh ni bilo nedolžno. Je pa problem širši, pritisk okolja, vse mora bit vedno hitreje, hitreje, hitreje. Ja dejmo se mal ustavit, da se vsi ne pobijemo med sabo.

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Ne delam tega že 4leta hvalabogu....

Se strinjam z Baltazarjem......sam nisem nikol tiščal med hišami......na AC in pa na večjih vpadnicah pa si mel pacijente!

Gre se mi bl za pametne uporabnike kot je SJTV1 ki živijo v kondomu in nimajo stika z realno situacijo.....hočem rečt da pač ne vidjo obeh koncev palce! Zato se kregam!

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Uporabnik SJTV1 je svoje čase vozil kombi in razvažal robo. Stranke, pošta, vedno preveč robe in premalo časa. In je včasih dobil čudne klice od šefa - a šele tam si? kaj se pa tako vlečeš?
Pa se ne spomnim, da bi kdaj tiščal po mestu, vozil v rdečo ...

PS: ko sem ga ene parkrat (v bistvu nalašč) naslonil na kake vogale in potem šefu mirno rekel, da sem hitel, je bil ponavadi nekaj časa mir ...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Tukaj ni dveh koncev palice... norenje po mestu, vožnja skozi rdečo, izsiljevanje prednosti ipd. ni opravičljivo v nobenem primeru. Ve se, kdaj se krši zakon in iskanje izgovorov ter opravičevanje je res brezpredmetno.

ksz:

skloftat jih je treba.

Sem jaz enega, ki je po pločniku z motorjem vozil in se skoraj skipal v mojo drago, ki je vozila pred mano - ustavila da se vključi na glavno cesto. Potem pa še stopi dol in brcne v avto, češ kura kako voziš...Na njegovo žalost je bil avto moj in mi je malo zavrelo
evil.gif

In to ravno Novak, polje...

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Moja mama je zgleda vozila prepočasi čez žalski rondo. Dostavljalec hrane za upokojence sodexo pa za njo. Na križišču (kjer sta stala vzporedno) se je čez odprto okno nekaj jezil - ona je raje gledala naprej. Ko je speljal desno na Topniško, pa je opazila da ima svež masten krvav pljunek na šipi. Me zanima če bi pljunil tud mojmu fotru.

Tko da ogrožanja je več vrst.

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Ja to pluvanje pa brcanje avtov je mal mim......bi bla pa potrebna konkretna prevertitev verige nad tabo da bi se stvari popravle na boljše!

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Jaz sem imel že nekajkrat privilegij naleteti na MB obvoznici na kombi hitre pošte 'OdVratDoVrat'.
[censored] prve klase (morda jih je več) redno z vsem orožjem zaseda prehitevalni pas in ne pusti nikogar predse. Zapiranja kot na krožnih dirkah, namerna vzporedna vožnja z avtom na voznem pasu, nenadna zaviranja brez vzroka... Žal si nisem uspel zapisati tablice, a ob naslednji priložnosti gre prijava na 113.

LP,

Milan

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
ksz... večina picaboyev je itak smrkcev z pol leta izpita... taki že sami po sebi predstavljajo problem.... ko to pomnožiš še z neumnim šefom, ki bi rad z enim vozilom v eni uri dostavil miljon pic, ker je tako najceneje je rezultat pričakovan...

kar se pa tiče jamranja... in da pač tako zahtevajo... ker smo Slevenci sami po sebi po večini ovce (drugače ne zastopim čakanja na pumpi za 2€) je znano, da znamo zaganjati samo pomp okoli sebe in se prilagajati takrat ko nas začnejo privijati in izkoriščati... da bi pa kdo to prekinil pa ne... vedno je dovolj ovc katere se striže... to me spominja na delavce v Muri... gledali so kako vse propada, doma so še vedno kofetkali in jamrali, naredil pa ni noben nič iz sebe... plus po "vezah" si vedno dobil obleko ceneje...