Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozdravljeni! Mene pa zanima ali je že kdo uveljavljal garancijo na izdelek ki ga je kupil na pixmania.com? Gre za nek prenosni disk pa me zanima kako zadeva poteka, kam se to pošilja in kako je s stroški? TnX
Jaz sem poslal avtoradio v garancijsko popravilo. Na njihovi strani odpreš zahtevek na after-sale service (mislim, da se reče coupon) in slediš korakom. Verjetno boš moral poslati v Francijo. Jaz sem čakal 1 mesec in so mi nato poslali novega.
Super, to sem opazil da imaš to opcijo na njihovi strani, notri je že vse shranjeno, od nakupa, računa itd... Daj mi rečt, kako pa je bilo s stroški pošiljanja? Tja si najbrž ti kril stroške, nazaj pa je bilo brezplačno ali...? Tnx
Jaz sem tudi prvo v Sloveniji vprašal zastopnika (Kenwood), če lahko pri njem uveljavljam garancijsko popravilo, pa so mi rekli, da moram to uredit tam, kjer sem izdelek kupil (prodajno mesto).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.