Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Alko in lifti gredo skupaj?
Nismo vsi v Savi za mrežo, Major
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
pejte v pivoljuba in svet pira se vam bo odpru,
ne konča se vse v sloveniji z laškim in unijonom. ... je še nekaj zunaj meja hriba
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mogoče poslovna ideja? Če se ne motim sem pred časom bral o nekom, slovencu, ki doma vari pivo...mogoče pa bi bilo njegovo dobro?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
No tu se malo motiš. Laško in Union sta v preteklosti imela dobra piva. V zadnjih desetletjih pa se je vse skupaj zreduciralo na trenutno žalost.Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mogoče poslovna ideja? Če se ne motim sem pred časom bral o nekom, slovencu, ki doma vari pivo...mogoče pa bi bilo njegovo dobro?
Sigurno je to ODLIČNA poslovna ideja.
Slovenija je šele na začetku tega "razvoja drobnega pivovarstva", če se tako izrazim.
Po svetu poznamo ogromno malih, zasebnih pivovarn, ki varijo svoje pivo - takšno in drugačno... vse mogoče torej.
V SLO je to šele v povojih. Slovenci niti nismo imeli te navade pitja dobrega piva (ker pač je bilo najboljše Union ali Zlatorog, Karlovačko ali Ožujsko pa je bilo itak zakon)
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No tu se malo motiš. Laško in Union sta v preteklosti imela dobra piva. V zadnjih desetletjih pa se je vse skupaj zreduciralo na trenutno žalost.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Nikad cuo za tebe