Že bil kdo v unionovi pivnici?
Jaz bil v petek na malici...moji vtisi:
Prostor...ok...zanimiv. Natakarja bi zamenjal v šusu ( da te grdo pogleda ko v pivnici naročiš še en pir...
).
Manjka bistvo pivnice...ali v eni osebi ali dveh..vseeno: joškasta in gobčna kelnarca.
Hrana...naročila golaž, ker ga je priporočal...priznam da še nisem jedel tako dobrega golaža v oštariji! Res odličen.priporočam. Porcija tudi taka da si samo za spat če jo požreš (itak sva jo).
Pivo...najprej hotela nefiltrirano...a ga nekaj čez 11 uro še ni bilo
. Nato naročila Amber...rdečkasto pivo (kot malinovec), 3 dl, v kozarcih podobnih za konjak...pivo odlično! Nisem mogel verjeti da je union sposoben narediti tako dobro pivo. Res noro pitna zadeva.
Drugo rundo vzela temno Bok, 3/ dl, kozarci podobni kot za sadno kupo...pivo odlično (spet
) sicer sam imam rajši svetle a nima veze.
Je pa tako...ko probaš to pivo se zamisliš kak šrot nam prodajejo drugače pod svojo znamko
...nama prodala drugo pivo, pa vsakemu še dva kompleta kozarcev (6 malih kriglov od 3 deci je 2.8 eur, na peclju pa 3,6..se splača nabavit).
Tako da...malčk mešani občutki..hrana odlična, pivo odlično a jim ga ni v interesu prodajat (...še kje drugje kot v pivnici !?).
Gremo pa naslednjič na nefiltriranega...v upanju da jim uspe kak sod napolnit
..bomo pa pri njemu naročili).
Jaz bil v petek na malici...moji vtisi:
Prostor...ok...zanimiv. Natakarja bi zamenjal v šusu ( da te grdo pogleda ko v pivnici naročiš še en pir...
Manjka bistvo pivnice...ali v eni osebi ali dveh..vseeno: joškasta in gobčna kelnarca.
Hrana...naročila golaž, ker ga je priporočal...priznam da še nisem jedel tako dobrega golaža v oštariji! Res odličen.priporočam. Porcija tudi taka da si samo za spat če jo požreš (itak sva jo).
Pivo...najprej hotela nefiltrirano...a ga nekaj čez 11 uro še ni bilo
Drugo rundo vzela temno Bok, 3/ dl, kozarci podobni kot za sadno kupo...pivo odlično (spet
Je pa tako...ko probaš to pivo se zamisliš kak šrot nam prodajejo drugače pod svojo znamko
Tako da...malčk mešani občutki..hrana odlična, pivo odlično a jim ga ni v interesu prodajat (...še kje drugje kot v pivnici !?).
Gremo pa naslednjič na nefiltriranega...v upanju da jim uspe kak sod napolnit