Pivičko nefiltrirano

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Saj vem, to je že cela znanost postalo in prav je tak!
smile-1.gif
Zgoraj je bla bolj šala v stilu Pijem laško, ščijem saj veš kaj. heh

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
ksz...

Ga je že kdo zasledil v kakšni trgovini? Nazadnje sem v Intersparu vprašal pa so rekli da ga dobijo 13. junija.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Citat:
Uporabnik philips pravi:
ksz...

Ga je že kdo zasledil v kakšni trgovini? Nazadnje sem v Intersparu vprašal pa so rekli da ga dobijo 13. junija.
V intersparu Vič je že vsaj en teden. Mislim da je 1,19€ v 0,5L steklenici, zavit v papir kjer piše Pivnica Union selection.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Sem bil pravkar v Intersparu in so jih že imeli. Še prejšnji petek so mi zatrjevali da jih do ponedeljka (13.6.) ne bo. Še dobro da so se zmotili
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem danes kupil gajbo v Union outletu. Dober je, mora bit pa čimbolj mrzel.
smile-1.gif
Všeč mi je, da niso preterali s ceno..., za ta denar je kar težko dobiti dobro pivo (obični lagerji ne štejejo, ala Staropramen).

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Sem bil pravkar v Intersparu in so jih že imeli. Še prejšnji petek so mi zatrjevali da jih do ponedeljka (13.6.) ne bo. Še dobro da so se zmotili
grin1.gif

Se postavlja vprašanje a ga bo moč dobiti s 25% popustom na kupon?
wink-1.gif

Jaz sem ravno hajbco vrgel v avto...moram reklamirat...vse prazno. Pa bom počakal na popust zdaj jih itak talajo kot za stavo.

Glede temperature...opažam da meni najbolj tekne pri temperaturi ko je komaj še hladen ( od oka kakih 15 stopinj)...torej daleč od biti mrzel. Ko ga natočiš v kriglo po kakih 5 minutah.... (hladilnik imam na 8 stopinjah).

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Sem ga danes šel iskat, ste mi nardil lušte...bolje je od navadnega uniona, morda le zato, ker je sprememba. Kar se tiče piva, je pa boljše točeno nefiltrirano, je točeno bolj polnega okusa, sicer je ta v flaši kar grenko, okusa prav polnega in raznovrstnega pa ni bilo, kot pri kakem bolj frišnem točenem nefiltriranem. Mene ne navduši, se raje zategnem do ravbarja po flašo ali pa do kramarja po san nicolo, če že ne po scavnico od kratofila
smile-1.gif
Za sprobat je, kaj več pa daleč od tega, kar pravite, vsaj zame.

Nazadnje urejeno:

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Jaz imam recimo težave z glutenom in me nefiltrirano pivo kar uniči, medtem, ko navadno pijem brez problema....
pozdrav.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Po moje vsi večji centri glavnih trgovcev (spar, mercator, tus).

Gledal v nedeljo v Sparu ....grejo v promet ko vroče žemljice
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Sem ga danes šel iskat, ste mi nardil lušte...bolje je od navadnega uniona, morda le zato, ker je sprememba. Kar se tiče piva, je pa boljše točeno nefiltrirano, je točeno bolj polnega okusa, sicer je ta v flaši kar grenko, okusa prav polnega in raznovrstnega pa ni bilo, kot pri kakem bolj frišnem točenem nefiltriranem. Mene ne navduši, se raje zategnem do ravbarja po flašo ali pa do kramarja po san nicolo, če že ne po scavnico od kratofila
smile-1.gif
Za sprobat je, kaj več pa daleč od tega, kar pravite, vsaj zame.

pol pa še tole nabaviš in je užitek popoln.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Jaz lani doma nisem spil niti enega piva! (pil radler).

Letos..odkar prodajejo nefiltriranega...sem nabavil že 4 gajbico (10.ko)...ki je na pol prazna
bonk.gif

(Edino ne vem če voltaža pira drži...spijem dva in sem ves blentav
grims-1.gif
pri navadnem sploh ne vem da sem kaj alkoholnega spil...).

Imajo v našem kafiču nefiltriranega...a ga zgleda dela z CO2.jem...ni za nikamor. Mora bit dušik, potem je pravi.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Jaz lani doma nisem spil niti enega piva! (pil radler).

Letos..odkar prodajejo nefiltriranega...sem nabavil že 4 gajbico (10.ko)...ki je na pol prazna
bonk.gif

(Edino ne vem če voltaža pira drži...spijem dva in sem ves blentav
grims-1.gif
pri navadnem sploh ne vem da sem kaj alkoholnega spil...).

Imajo v našem kafiču nefiltriranega...a ga zgleda dela z CO2.jem...ni za nikamor. Mora bit dušik, potem je pravi.

sprasujem se.gif