Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Za kaj pa rabiš te fonte? Če rabiš samo privat, pa že maš ta font brez šumnikov, mi ga pošlji, ti naredim šumnike.
Če pa rabiš za firmo, boste pa mogli plačat tistemu, ki je font naredil.
S tem sem jaz na šihtu našim fontom naredil šumnike in turške črke (ĞÜªİ - ğüºı...)
Kot zanimivost - ful sta mi zanimivi črki i. V enem primeru jo pišejo s piko v enem pa brez. In potem imaš lahko bodisi veliki i s piko ali pa mali brez.
Program seveda omogoča tudi izdelavo čisto svojih fontov za različne platforme. Glede težavnosti - če hočeš narediti samo nekaj sprememb v fontu je precej preprosto. Če hočeš narest komplet svojo pisavo pa se boš kar namatrala.
K sreči program ni precej drag, saj se ga skorajda ne da dobiti po piratskih kanalih (operativna beseda je skorajda). Če boš poskusila demo verzijo pazi, ker (vsaj ko sem jaz nazadnje to poskušal, ti omogoča shranjevanje natanko 5x, potem pa nič več).
Ni blema. Če ne bo šlo, ti kar pošlji font pa bom naredu. Zdaj mam lih čas. Nekdo me je sicer že prek PM prosil naj mu naredim za en drug font, zdaj pa se ne oglasi, kam naj mu pošljem...
Danes sem poskusila dodat ČŽŠ je s tistim programom, ki si mi ga predlagal. Uporabila sem kar demo verzijo. Program je res enostaven in super mi je šlo. Strah me je bilo edin tega, da mi bo zmanjkalo možnosti shranjevanja, pa so bili potrebni samo trije, da je zadeva uspela. Malo sem se edin hecala s postavitvijo na pravo tipko a sem tudi to pogruntala.
Ja to s tipko je malce zoprno. Pa res moraš v demo verziji šparat s shranjevanjem. Še dobro da lahko stestiraš črke, ki si jih pravkar naredila takoj v programu samem. Drugače bi bilo še huje. Pa tudi poimenovanje fontov je mala znanost. Vendar če si odpreš ka font, ki ima že vse kar rabiš (Arial, New Times Roman), potem je precej lažje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.