Pisalo v Wordu???

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Imam nek obrazec v wordu, kjer je treba samo obkrožiti pravilne odgovore.

Ne bi rad vsega tiskal in potem še vse nazaj skeniral ampak bi rad samo neko pisalo(nekaj takega kot je slikar) in bi enostavno samo obkrožil stvari in shranil ter poslal.

Če kliknem na vstavljanje>oblike in potem recimo želim dati elipso čez odgovor mi žal prekrije vse spodaj-jaz bi pa rad samo obkrožil.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Ko vstaviš elipso, klikni nanjo in pojdi na zavihek "Format" v orodni vrstici. "Shape Fill" izberi "No Fill". Zatem kopiraj elipso in jo prilepi na druge odgovore.

vzorec.png

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Najlepša hvala za pomoč.
cheer.gif

Tole odlično dela samo klikniti je treba ne na elipso ampak prav na črto od elipse, da se prikaže ta meni, kjer lahko izbiraš polnila.

A navadnega svinčnika tako kot ga ima slikar pa word ne pozna?????
confused-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Glej zgornjo sliko - pod "FILE" imaš INSERT SHAPES - prva z leve v tretji vrsti je "zvita črta" = "svinčnik".

Kako to, da vsi raje uporabljate angleško verzijo???

Sicer pa najlepša hvala spet sem se naučil nekaj novega in večkrat uporabnega.

Podpisati se je pa s tem "svinčnikom" precej težko
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Kako to, da vsi raje uporabljate angleško verzijo???

ker na googlu prej najdeš rešitev, ker je ponavadi slo prevod tak, da sploh ne veš kaj točno pomeni
wink-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.642
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
LOOOL - sploh opazil nisem da je angleški.

Šaltam namreč med angleškim, slovenskim in nemškim (pa še med 2003, 2007 in 2010).
crazy1.gif

2013 pa še nisem začel.
tongue-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
@Fusion, Na Googlu se da res najti vse možno ampak, če ne obvladaš angleščine potem je vseeno mnogo boljša slovenska verzija, ker se z njo mnogo lažje znajdeš.

@gr69, Office 2013 naj kar imajo, na XPje se ga ne da naložiti jaz pa bom XPje uporabljal dokler se jih bo le dalo, ker so mi daleč najboljši.
Lepo, da eni tako zlahka prešaltate z enega na drugega, jaz se pa še danes nisem popolnoma navadil verzije 2010, ker sem bil prej navajen na verzijo 2003, ki je čisto drugačna.