Pirotehnika

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Gledam sosedovega za 0€

zmaga.gif

Za ostalo pokanje pa je še 0 € preveč..sovražim petarde!
10.gif

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Zanimivo!
Berem forume,gledam informativne oddaje po tv in radio in vsak je neverjetno proti uporabi pirotehnike
confused-1.gif

Vsakemu je škoda denarja in kakšna bedarija je tole .....potem še je tukaj "nevarnost"
redface-1.gif

Ampak nikjer za silvestrovo pa ne vidim da bi bilo kje česa manj?????
ne-ne-1.gif

Kje ste torej vsi ki temu tako nasprotujete??
13.gif

Gledam vsako leto ko je na lentu ognjemet in vidim da je folk s tem obseden,saj je takrat maribor popolnoma zabarikadiran,pa vsepovsod kje se še kaj poka je folka ogromno. Tako da nevem
stupid-1.gif

Moje mišljenje pa............. za silvestrovo,pa tud more bit nekaj tega!!!!!!!!!!
cheer.gif

Sicer sam več ne kupujem toliko tega kot sem ko sem bil še v mladih letih,nekaj malega pa vseeno more bit,drugače se sploh ne čuti,da se je končalo staro in začelo novo......leto!!!!!
aplauz.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik Don_kugla pravi:
Zanimivo!
Berem forume,gledam informativne oddaje po tv in radio in vsak je neverjetno proti uporabi pirotehnike
confused-1.gif

Vsakemu je škoda denarja in kakšna bedarija je tole .....potem še je tukaj "nevarnost"
redface-1.gif

Ampak nikjer za silvestrovo pa ne vidim da bi bilo kje česa manj?????
ne-ne-1.gif

Kje ste torej vsi ki temu tako nasprotujete??
13.gif

To je vedno pa vseeposod isto.......če izpostavim en podoben banalni primer....."noben" ni gledal kmetije, samo ko pa je bla ura 8 pa so bli vsi pred TV-ji
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Po mojem opažanju je bilo že lani očiiiiitno manj petard, letos pa sploh. Poči mogoče 2x na dan, medtem ko je par let nazaj non-stop.

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Po mojem opažanju je bilo že lani očiiiiitno manj petard, letos pa sploh. Poči mogoče 2x na dan, medtem ko je par let nazaj non-stop.
Ja če živiš na kakšnem selu!!!!
V mestih se ni spremenilo popolnoma nič!!!!
ne-ne-1.gif

Čas od 31 zjutraj in do 2 ni sekunde da nebi,kje v daljavi ali v bližini kaj počilo,ali se zasvetilo
evil.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Meni se tudi zdi, da jih je v lj manj. OK na 31 poka, samo včasih je pokalo non stop že tam po 20. decembru, pa po trolah pa povsod. Tko da ja,se mi zdi, da se je umirilo
cheer.gif

Drugače pa tudi jst ne maram petard in tega sranja, in prav tako dam natanko 0 katerekoli že valute v ta namen
tongue-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Maribor ni nič drugega kot selo.
smirk-1.gif

Pokanje po mojem ni odvisno od tega ali si v mestu ali zunaj, ampak od mentalitete prebivalcev. Je pa res, da je v Mb ogromno ciganov in da je do pirotehnike lažje priti kot kje drugje.
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
OK na 31 poka, samo včasih je pokalo non stop že tam po 20. decembru, pa po trolah pa povsod. Tko da ja,se mi zdi, da se je umirilo
cheer.gif

O tem govorim.
wink-1.gif

Bushez

Pripravnik
4. okt 2007
127
0
16
LJ
Lepo je gledat rakete z svetlobnim učinkom. Razne petarde in pokalice je pa brezveze. Imam občutek da mečejo granate, ker se je hiša parkrat močno zatresla. Nekaj evrov gre za rimske svečke to je pa vse.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
vsako leto dam nekaj denarja za tistih par sekund "uživancije"....tudi letos bom
cheer.gif

kje v italiji se kupujejo MEGE in koliko koštajo....koliko pa pridejo pri nas in kje?
cool-1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Sam sem včasih še kaj zaslužil s tem, pa zmetal tudi po 500meg in piratk. Pa me je še pred dvajsetim letom minilo. Sedaj ne kupim nič več, rad pa gledam lepe rakete.
Se pa sigurno opazi, da je manj tega, živim v Lj, pa vsako leto kasneje in manj poka.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Jaz petard, raket & stuff ne kupujem več že ene 15 let.

Tazadnja ornk pizdarija, ki sem jo naredil (cca 7let nazaj) pa je bil 220L plehnat sod+karbid. Užgal je tko, da je v ene 200m oddaljeni hali prah z luči dol padal, pa skoraj vsi delavci so ven iz hale priletel. Pa zelo hitro je bila tudi policija na kapiji
grin1.gif

Aja, od soda smo našli le zgornji pokrov, pa še to ene 100m od 'ground zero'. Vem
stupid-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ksz

0€

Drugače pa ... pripelje včeraj ena stranka na popravilo avto - crknil računalnik, stroški cca. 1200€. Pa reče, da je preveč in ne bo popravljal etc ... potem pa se pred odhodom pohvali, da je kupil za 700€ (sedemsto!) raket.
stupid-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.135
113
Titograd
kaka baterija ali dve bosta že padli, pa mogoče bo zadnja megica šla v večna lovišča, na kar čaka že 7 let
smile-1.gif

V norih mladih časih sem iz lenta na pobrežje šel z polno nakupovalno vrečko piratk
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz

0€

Drugače pa ... pripelje včeraj ena stranka na popravilo avto - crknil računalnik, stroški cca. 1200€. Pa reče, da je preveč in ne bo popravljal etc ... potem pa se pred odhodom pohvali, da je kupil za 700€ (sedemsto!) raket.
stupid-1.gif

faq BUDALA
stupid-1.gif

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Jaz sem proti uporabi pirotehnike, naj imajo ognjemet samo na kakšnih javnih mest.
Lansko leto sem šel na Žirovsk vrh gledat ognjemet, videlo se je vse tja do Blegoša, Vrhnike, Rovt, kot da bi bila 3.svetovna vojna.
Torej lahko dandanes vsak to dela v neomejeni količini
stupid-1.gif