Piramide

sousis

Guru
16. nov 2019
1.716
1.163
113
A niso nekaj s tem Lyoness imeli tudi Lucky Luke, ki so par zim imeli drsališče v LJ, in si se moral registrirati za Lyoness kartico, da si lahko kupil dobroimetje za vstopnino, najem drsalk itd? Ker ta isti Luka je potem v Ameriki pristal na sodišču zaradi nekih goljufij.

Meni je za MyWorld cashback razlagal zavarovalni agent, če te zanima profil ljudi. :fredi:

Po tistem pogovoru z agentom sem šla na google po več informacij in se res registrirala (brez agenta), ker sem ugotovila, da s cashback-om prišparam lep denar na plenicah v DM-u. Ko plenice niso več bile aktualne, sem pozabila na vse skupaj.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.682
3.465
113
Lublana
Obišči stran
Če je tako ti priporočam, da se začneš družiti s pohlepnimi praznoglavci, ki takoj trzajo na takšne in podobne blink blink dogodke, kot je na spodnji fotki iz članka, kjer se vsem obljublja hitro bogastvo.
Mnoge lahko hitro prepoznaš, ker tudi sami prisegajo na blink blink lifestyle, cunje in gedžeti z napisi "prestižnih" znamk in podobno... Čeprav v resnici še nimajo za burek ampak so pa sveto prepričani, da bodo vsak čas obogateli...ker pač vejo nekaj več, kot ti ;) Ni hudič, da te bodo zasuli z informacijam kje in kako se mimogrede obogati.
ly.jpeg