Piramida - Novi Damjan Murko???

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:

Citat:
Uporabnik coolpower pravi:

Frendi iz Celja so mi recimo rekli, da so protestno nehali poslušati svoj lokalni Šrotov radio ob petkih, ko je tam vriskal prej omenjeni velecenjeni gospodič. Imel je nekakšno "oddajo".

In kaj ima tukaj zraven Šrot?

Nič nima razen tega, da je eden izmed trojice bratov Šrot tudi večinski lastnik celjskega lokalnega časopisa in radia, taistega, kjer so nekateri "uživali" v družbi genija, velecenjenega gospodiča.

Nimam nobenih zadržkov z omenjanjem bratov Šrot, saj vsi poznajo kam kateri sodi, kajne...

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
A njegovo reklamo za Dormeo si že videl?
hysterical-1.gif

Uuuu, Dormeo YESS!

Tuje zvezde delajo reklame za Nike, slovenske "zvezde" pa za Dormeo. Reklama je carska. Vedno me prepriča, da sem se prav odločil, ko sem pred časom sprejel odločitev NE televizijski prodaji. Tako bo tudi ostalo, dokler bodo tržili tako dobre izdelke s tako cenjenimi "igralci".

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Mislim da ma Gejžan v reklami za Dormeo macbooka. Dotično dejstvo me je že ničkolikokrat odvrnilo od nakupa tega. Saj ne da sem homofob, ampak preprosto ne želim uporabljati izdelkov ki jih vidim v relaciji z njim - vsaj ko sem še v afektu.

Enkrat sem ga pred nacionalko videl bočno parkirat in to mu očitno tudi ne gre dobro od rok, ker je avto za seboj rahlo "naslonil". Res škoda, da nisem mel fotoaparata seboj, ker bi lahko še kakšnih 100 € zaslužil, če bi fotko prodal Direktu.
evil.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
hysterical-1.gif

Jaz sem enkrat imel podoben incident. Hodim mimo RTV, ga srečam, in nosi enako majico kot sem jo imel sam (k sreči doma). Počutil sem tako slabo, da sem jo naslednji dan pod pretvezo, da mi je premajhna, odstopil bratu.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Ce bi jo mel gor, bi najbrz dobil kak "kompliment" v stilu:
hey muci, fletn majcka...
srce-1.gif

Hec, da ne bo zamere.
grin1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
omfg zdaj pa tale debata že počasi presega meje dobrega okusa ... dajmo se raje pogovarjati o naši divi Mirni Reynolds
hysterical-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Al pa o... hm...

Mislim da bo dolgo zima. Mirna in Špela Grošelj sta vsakič ko ju vidim bolj debeli.
wink-1.gif

Okej zdaj pa imam že slabo vest. Nehujem v tej temi. :p

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Ampak Spela se je baje morala zredit, kr predstavlja 2 nova hit singla:
Mami dobr kuha in Kremsnite rada jem.
evil.gif

Ajde lep dan.
wink-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Drugače pa si lahko Mirnine bedastoče pogledate na planetu. Sem ob jutranjem brskanju izgubil apetit, ko sem zagledal njen obraz v intervjuju.

Viewer discretion advised.
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Mene je pa zmotilo predvsem naslednje.

Kranjc ali pa tisti zdravilec začneta komentirat predstavljeno temo potem pa tisti presamozavestni gumpec zakliče REPLIKA
13.gif
, replika na kaj prokleto mamino gobezdalo, daj pusti ljudi da vsaj nekaj malega pokomentirajo.

Tip je star 20 let pa se obnaša kot, da je pojedel pamet celega sveta, bi bilo treba fajn po pičk..... vsekat, da bi spravil kolesca v pravilno delovanje.

Ga je pa Erika skoraj zašila z vprašanjem kako je možno, da študira, dela, itd. Pa se je izvleku z odgovorom kao vse je v organizaciji, je pa publika zaključila, da je to zaradi Dormeota. Plus za Eriko.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ja, mene je tudi to najbolj motilo. Sanjalo se mi je, da je tip attention whore, hkrati pa se ima za pravega filozofa in u iber razgledanega.

Z replikami je sral tudi takrat, ko ni imel več kaj replicirati, saj je svojo porcijo itak takoj skuril.

"Erika, replika", "Erika".

Jaz bi ga na njenem mestu v zaodrju nabrcal v rit prvič, ko bi iz svojega oralnega organa izustil "Draga Erika".

Je dobila pri meni 1000 točk, ko ga je sarkastično nazaj "Dragi A....".

Deloval je tudi precej pokroviteljsko, še posebej pri temi o vzgoji otrok. Pa kaj zaboga je on drugega kot malo razvajeno dete. In zdaj bo on učil ljudi o vzgoji, svojega morebitnega otroka pa bo še nekaj časa prevažal v jajcih. Upam vsaj, da kaj nesterilnega obstaja down below...

O 1GeYu sem razmišljal in razmišljal. na koga me spominja..v kateri kupček sem ga uvrstil.

Počasi mi je kapnilo: imam ga v istem predalčku kot Eleno 4WD. Oba pametna kot hudič. Bi se našla še kakšna podobnost?

Nazadnje urejeno:

Principessa

Pripravnik
1. nov 2007
68
0
6
za devetimi gorami
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:

Deloval je tudi precej pokroviteljsko, še posebej pri temi o vzgoji otrok. Pa kaj zaboga je on drugega kot malo razvajeno dete. In zdaj bo on učil ljudi o vzgoji, svojega morebitnega otroka pa bo še nekaj časa prevažal v jajcih. Upam vsaj, da kaj nesterilnega obstaja down below...

hysterical-1.gif
Hehe, to si pa full dobr povedal!
Ma on se full važi, afna ... totalno je poln samega sebe! Sm ga večkrat vidla na vlaku (Zidani most-Ljubljana) in je občasno mel neke 'poslovne' pomenke po telefonu pa je govoril in se režal v tist mobitel tok naglas, da ga je po mojem cel vlak slišal
rolleyes-1.gif

Mah, sej če pomisliš imamo (poleg Damjana in Angeja) še ogromno zafnanih cvetk, ki mislijo, da se cel svet vrti okrog njih, npr. Nina Osenar, Rebeka Dremelj ipd. Takšni pač so in mislim, da se ne bojo spremenil ...