Pioneer kot nakupovalni voziček

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
Zadeva je sledeča. Očitno se je hčerka (3) med dopustom kratkočasila in mi je hotela na vsak načit spajsat pionerčka 2din iz armaturke. Ker nikakor ni šlo je poizkusila še z kovancem v cd/dvd odprtino in še z enim v SD odpritino. Ker s temi podvigi ni uspela je obupala in nekako povedala to štorijo. Hja, fotr malo penast a bom že preživel.
Zdaj pa tako. Kovanec iz kartične odprtine sem dobil ven, kovanec ki je romal prek cd/DVD odprtine pa je ostal notri. Ker je bil DVD notri pri tem podvigu je šel zelo stežka ven. Nato se je še slišalo da je padel še malo globlje. A po ponovni vstavitvi dvd-ja je zadeva špilal brez težav. Sedaj pa dilema: ali naj dam ta kovanec (nevem kateri je) odstranit ali naj ga pustim kar notri?

lp

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Jaz osebno bi odvil tistih par vijakov na avtoradi-u pa vzel kovanec ven.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Ne puščaj kovanca notri.

Prva luknja, pa se premakne, potem imaš pa dve, ena od druge slabši možnosti in eno dobro.

Dobra je, da se ne zgodi nič. Druga je, da narediš kratek stik na elektroniki, pa gre radio pa-pa. Tretja je, da se kovanec zatakne v mehanizem CD/DVD pogona, pa se tam kaj polomi.

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
Ekola, težavo odpravil. Sem mislil kaj bom moral vse razdret, pa se samo odpre zgornji pokrov. Notri pa presenečenje, 7 eur v kovancih (5 kovancev). Jebela cesta, še dobro da ri ribnil
cool-1.gif

lp

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Pričakoval si stroške, imaš pa dobiček
wink-1.gif

Ga bom jutri še enkrat razkopal, mogoče bo spet kaj notri. Lahko pa da ni navaden radio ampak štanca za kovance
hysterical-1.gif