Piknik - posthumano dejanje

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
In Notranjc, sodeč po sliki, je kr mal kingkonga
grims-1.gif

Ej, jaz sem bil v Iškem vintgarju, pa nimam slik
frown-1.gif

A ti jih pa imaš
17758-icon_confused.gif

Sicer pa me malo medete s temi alterji.

Kolikor vem (vsaj po osebni predstavitvi), smo bili tam (brez zamer, če bom koga pozabil):
- softi & family
- gretzky,
- north face,
- scorpy,
- notranjc
- ovca,
- devil,
- noker,
- kameleon & bejba
- blue GTI,
- moja malenkost,
- vem, da sem jin par pozabil.

V glavnem je bilo
zmaga.gif

Na novi piknik se nisem prijavil, ker tisti dan čuvam froca. Drugače pa mi je itak predaleč, saj bi, enako kot v Vintgarju, delali, kar najbolje znamo (
nahrung002.gif

Pol pa na cesto
ne-ne-1.gif

Sem pa pripravljen Notranjcu povrniti del stroškov neuspelega piknika, ker je O.K. dedec in se je izpostavljal za nakladače (kar je 95 % folka tu - zato tudi sam včasih vržem ven temo na njihovem nivoju).

Lp
Zomirp
zmaga.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
in spet bo full folka zainteresiranega, a lejga šmet, glih takrat k se bomo zmenil za dobit, bodo vsi mel neke hude obveznosti

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mene si pozabu :p Drgač pa treba enkrat se dobit da se Notranjcu vrne

Sorry. Bi se spomnil, če bi mi "vuneni travojed" dal slike.
Saj sem vedel, da bom koga pozabil.
cry12bpy.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Z veseljem.

Samo sem malo časovno omejen, ker čuvam sina skoraj vsak dan. Skvo je šla na stara leta na fax.
Se samo pifla in ni nič od nje.
Dobiva same 10-tke. Tako razumem, kako so lahko sodniki, odvetniki,... taki
stupid-1.gif

Važna je enosmerna pot
zmaga.gif

Zadnjič, ko naj bi reševali Humerja, me je vprašala, če lahko helikopter res leti do določene višine. Povedel sem, da res.
"Ampak zakaj?"
Ker je višje zrak bolj redek in ni dovolj vzgona, sem ji povedal.
"A to pomeni, da ko pride do določene višine, pade dol?"
Ne, sem ji povedal, samo ne more višje.
"Zakaj ga pa potem niso reševali z letalom"
Ker letalo ne more lebdeti na mestu, sem se skoraj že zajebaval.
"Zakaj pa ne?"

Potem je bilo samo še
hysterical-1.gif

P.s.
Pustimo zdaj francoske lovce.

Aja, ta moment me je pa vprašala, kaj je več: 0,5 ali 0,6.
10.gif

"0,5, a ne"
bonk.gif

Pa kam gre ta svet
uf-1.gif

Pa javna uprava
13.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Najboljše da zmenimo za ene kruhke na gorenjskem ali pa pivo v rollbaru, datum pa maksimalno dan ali dva v naprej, pa bo ziher ratalo.
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
tudi sam sem si želel priti, ampak na ta način nisem moral potrditi, ker tudi sam ne vem, kje bom naslednji dan, če pa vem, se pa lahko v petih minutah vse spremeni ...

skratka, sam, če bi priletel, bi priletel tako, da bi verjetno na dan dogodka videl, da mi bo zneslo. itak bi prispeval nekaj ojrov, seveda, ampak vnaprej napovedat, da bi prišel ...
redface-1.gif

je bilo pa takrat v RollBaru zelo fino, lahko bi to še enkrat ponovili ... pa kdor pride pride, potem pa kolikor nas je nas je ...

ja Rollbar je bil kul ja, hehe...
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
In novo srečanje, ki je že v naprej obsojeno na propad...

Drugače pa, če bi bilo čez teden bi prišel. Ker pa bo kot ponavadi za vikend, pač zame odpade

in bil bi edini, ki bi prišel čez teden na piknik.

sam mater zdej pa vsi neki gobcate pa ste pametni, pa pišete, da bi prišli, če bi bilo takrat pa takrat, nekomu ni všeč, ker je en drug reku, da bo prišel, nekdo je rekel, da mu lokacija ne ustreza..... mah brezveze.

še najlažje je v lokalu/kruhki, kdor pride pride, kdor pa ne pa ne, pa ni nobenega plačevanja vnaprej.

Točno tako, organizator nima pizdarij...edin pač eno mal večjo mizo rezervirat pa je...če bo kaj takega kje v lj oz okolici (tam do hotemaž nekje) z veseljem pridem, če bo le čas...za piknike pa sleep over pa tako nimam časa pa veselja (pa pe alterjevke niso neke hude dekline, da bi se z njimi stiskat hotu...) če Slovenet pride, pol pa se sploh z veseljem narišem pa Špirita bi rad spoznal. :D

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
In Notranjc, sodeč po sliki, je kr mal kingkonga
grims-1.gif

Ej, jaz sem bil v Iškem vintgarju, pa nimam slik
frown-1.gif

A ti jih pa imaš
17758-icon_confused.gif
Notranjc je sliko sebe in frenda nalimal v oni zbrisani temi, ko smo zajebavali... no, tistega Žirovca, ki se ga ne omenja.

Lebdeči avion si pa verjetno mislil na angleški harrier.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Najboljše da zmenimo za ene kruhke na gorenjskem ali pa pivo v rollbaru, datum pa maksimalno dan ali dva v naprej, pa bo ziher ratalo.
wink-1.gif

za te stvari si pa ti vedno
grims-1.gif

ja pol pa kruhki padejo, k smo se tako ali tako že zanje menili na meetingu, pa še Notranjcu bomo pokril strošek rezervacije.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.975
113
pri taščici
zomirp: ker sva v podobni situaciji se tudi jaz nisem prijavil na ta piknik čeprav sem v vintgarju bil (bil med zadnjimi).
Vendar ker jih je kar nekaj podobnih kot sva midva, sem imel idejo da bi prišli samo na "dnevno" pivo. Se v Lj nabutamo v en avto in se odpeljemo.
mekani ima velika kola, nas bi šlo veliko notri, lahko pa tudi jaz peljem s fižolčkom (itak so mi "dohtarji" rekli da ne smem pit alkota, ampak jaz ne poslušam, se mi pa ni problem "brzdat"
z organizatorjem (ji) pa ni hudič da se ne bi zmenil za neko "dnevno" ceno. (10-15 če je bil PP 20 evrov). Pa tudi če bi dali 20 nas najbrž ne bi vzel hudič.....

no zdaj je kar je... če bom videl kruhke ali kaj podobenga in če bo luft se oglasim

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
No, končno ste se mal zresnili.
V glavnem kruhki al rollbar, ni panike, samo povejte, kdaj.