Piknik po šiptarsko

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.191
7.995
113
Tako kot je jagnje rekel. Tri paradajzerice vmes, kar pa še miga pa s kalašnikovim popraviš...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
boš uletel v kranj na planino 3?
confused-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Planino 3 ali Planino III?

Prvo je točno določen naslov objekta v naselju Planina I, drugo je pa naselje.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Jaz sem samo čakal, da se enemu sproži preden cev v zrak obrne.
bonk.gif

Sicer pa point tega streljanja je? Da je preveč denarja, pa ga je treba mal u luft spustit?
stupid-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
bonk.gif

Sicer pa point tega streljanja je? Da je preveč denarja, pa ga je treba mal u luft spustit?
stupid-1.gif

ne wem, balkanska čaga pač...sej maš tud nekje posnetek ohceti sredi ljubljane, ko se v ozadju sliši pokanje...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
9. junij 2007 ob 18:00
Celje - MMC RTV SLO

V soboto so bili celjski policisti obveščeni o streljanju v Šentjurju pri Celju, v katerem sta bili poškodovani dve vozili.

Policisti so med dosedanjo preiskavo ugotovili, da je v noči na soboto v gostinskem lokalu v industrijski coni potekala zasebna zabava skupine policistov v civilu, ki pa niso bili na dolžnosti.

V zgodnjih jutranjih urah se je na parkirišču pred cono začelo streljanje s strelnim orožjem. Zjutraj je eden izmed občanov policijo obvestil, da ima poškodovano vozilo in je o tem obvestil policijo. Po ogledu kraja dogodka so policisti na dolžnosti odkrili, da sta bila poškodovana dva kombija, na kraju dogodka pa je bilo najdenih tudi več tulcev nabojev.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Ma daj primitivno. Zame je ljudožerec, ki ima kost skozi nos manj primitiven.

Pa kuri te bolac, če oni sedijo po tleh in streljajo po zraku, v živlenju nebo nihče od njih tako užival kot ti, jaz, sosed, stric,...

Je pa nekaj res, da mamo mi s frendi piknik sredi p*čke materne, pa dobimo na voljo kalašnik, flobert pa 3 berete, bomo
tudi veselo žgali vse naokoli
smile-1.gif

In zdaj ta piknik ponovi 20x. Vsi bomo sedeli (za mizami) in žgali po luftu. Po 3 letih bi bli isti kot ti. Stem da malkom bi še
kako ročno fukno
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
bonk.gif

stupid-1.gif

ne wem, balkanska čaga pač...sej maš tud nekje posnetek ohceti sredi ljubljane, ko se v ozadju sliši pokanje...

Moj deda (bog mu daj večni mir revežu, kak je rad pil) je za novo leto, ko smo pubec žgali s petardami na cesti, se je stari tut zavleko
za garažo, repetiral, pa tudi ni dal kakih pet minut mira
smile-1.gif

Orožje je za ljudi naravno in nevem zakaj nekatere tako odbija, jaz bi z veseljem poprijel za kako odrezano dvocevko, pa zarezal
dvakrat pošteno v kako bukev da jo preseka
smile-1.gif