Piknik ob rojstnem dnevu Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Zagotovo misli na tistega prasca v tvojem avatarju in sicer kako bi ga spravila na raženj ...

Noker

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
grims-1.gif

to je pa tko ne, ne smem razkrit svojega plana, ker potem ne bo več zanimivo
wink-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jaz pa vem, kaj se pripravlja !!

Na piknik pride tudi Hugh (Hefnerjev, da se razumemo) s svojimi zajčicami !!!
cheer.gif

Alterjevke obdržijo Hugha, mi pa zajčice !!!

To razloži tudi tisto o striptizu ...

All clear?

Noker

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
U mater, ne bi bilo slabo.....samo nas zajčice ne bi marale....
grin1.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Mojega prasca je treba pustit kar pri miru, sva si s tem prascem precej podobna...in bi imel občutek, da imam sam sebe na krožniku....
frown-1.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
U mater, ne bi bilo slabo.....samo nas zajčice ne bi marale....
grin1.gif

Zato pa so izumili alkohol. Če na svetu ne bi bilo alkohola, potem bi jaz bistveno manjkrat seksal. Včasih sem ga potreboval jaz (ker so bile grde ko sam satan, ampak priložnost zamujena ne vrne se nobena), velikokrat pa babnce (če ni bila ravno tema, bi mi kar ušle).
off: motor daj ven iz svoje predstavitve, če ga že prodajaš.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Ah, dokler je še v garaži naj bo, to mi bo uničilo moje ubogo srce....prodaja revčka....
confused-1.gif

Jah, tudi meni je alkohol velikokrat pomagal....drugače še danes ne bi vedel kaj je to deklina.....

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Ne, če njegova žena ne bi bila pijana bi ostal frej....
wink-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.775
170
63
hja, motoristi smo vajeni vsaj dobrega ženskega striptiza, če že ne lezbo šova na pikniku
boš grecki poskrbel kot ponavadi?
potem še jaz pridem, če bo kaj :D:D:D

lp

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
hja, motoristi smo vajeni vsaj dobrega ženskega striptiza, če že ne lezbo šova na pikniku
boš grecki poskrbel kot ponavadi?
potem še jaz pridem, če bo kaj :D:D:D

lp

Lahko pripeljem moji dve striperki, ampak onidve hočeta imeti čevape zastonj. Drugače pa sta vedno za stvar, samo malo se morata novih ljudi navaditi.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Najbrž, je njegova žena takrat, ko ga je na veselici spoznala, tud pozabila špegle doma.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
se zna zgodit da bom jest tud lahko prišel...naslednji teden bom izvedel bolj podrobne informacije glede določenih stvari, na podlagi katerih se bom lahko odločil.

No, v primeru če pridem bom malo muske sabo pripeljal... bo ena uporabnica prišla na svoj račun (če ji bo uspelo pridit)
grims-1.gif
) zato bo to bolj takrat ko bojo itak vsi nažgani

a spalka je obvezna oprema? damn, eno moram it kupit pol...
redface-1.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ne, midva z ženo sva se spoznala v kmetijski zadrugi. Ona je pripeljala ječmen, jaz pa sem imel na traktorski prikolici sladkorno peso. To je bila ljubezen na prvi pogled. Pred tem sem spil štiri špricerje z rizlingom in me je malo napenjalo. Ona je stala pred mano v vrsti, jaz sem po nesreči rignil in v hodniku je "zadišalo" po vinu, že rahlo skisanemu. Hitro sem pogoltnil tisto, kar je prišlo previsoko in rahlo zardel, sem pač preprost kmečki poba.
redface-1.gif
Ona se je obrnila in med nama je preskočila iskrica. Seveda sem bil maligansko opogumljen in sem jo takoj povabil na bujto repo, ki je ostala še od prejšnjega dne (meni je najboljša če je pogreta od prejšnjega dne). Seveda je rekla da (sem imel glih nov klobuk) in odšla sva k meni. Jedla sva kar pod orehom pred našo domačijo. Mislim, da sem se ji prikupil s tem, da sem ji odsranil klopa, ki je padel z oreha (matr, kolk je klopov na orehu) in od takrat imam rad klope. Obujala sva spomine na dogodek v kmetijski zadrugi in se na ves glas smejala. Od smeha so ji po licih tekle solze in naredile čito potko pa prašnih in od zemlje umazanih licih, baje da je prej okopavala koruzo. No, tako se je začela najina srečna zveza. Aja, pa še to, po kosilu sva šla zapiti celoten izkupiček od ječmena in sladkorne pese, tako da nisem imel denarja za nove gume od traktorja in sem se vozil z zlizanimi še eno leto.
Zdaj sva srečno poročena, ona je srečna, jaz pa poročen. Itak se je zredila in ima več kil kot jaz (pa že jaz imam trimestno številko), ljubezen pa se je ohladila. Tudi klopov ne maram več.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tole pa zveni kot ...

ElvirVR6wannabe

Drugače pa spevna, poučna zgodbica. Čaki, da še tvoja tole prebere, bosta spet veselico mela ...

Noker

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Kaj se norca delaš? To je resnična zgodba o dveh mladih zaljubljencih.
Kakšno veselico misliš? Zadnjič sva probala rodeo seks. Je ležala na trebuhu in sem zlezel nanjo. Potem sem ji prijel za yoške in rekel, da ima sosedova Micka boljše. No, od tistega trenutka sem se samo še držal. Je blo kar fajn, se nisem nič zmatral.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.