Piknik 3.6.2010

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Mx, kaj se te ti oglašaš... Sploh veš, kje je Klemenča jama? Z avtomobilom ne moreš tja gor prit....
grin1.gif

Če jest5 oblubi da me nebo tepel s pivovsko flašo in bo probal našo viljamovko, pol naletimo s štirikolci :D

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No, jaz pa pridem od zgoraj, samo da ne bo res četrtek, ker potem odpade (pa še sobota je nevarna zaradi kakega šihta)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.220
7.001
113
pri taščici
pričetek pa je zjutraj ob 8?
Al bo treba res dopust vzet.....
ah ja..... lahko se ponudim za taksista iz LJ.
uživajte.....
Kako daleč je treba peš hoditi? Sem bolj pri lenih za hojo.....se da s kolesom priti zraven (treking) po tistih potkah bi kar šlo če le niso prestrme... (tam pa peš)

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Zaradi težke dostopnosti koče, smo se odločili organizirati tudi helikopterski prevoz.
Cena le-tega bo odvisna od povpraševanja.

Lenuhi, javite se.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Fajn. Sicer verjetno ne bom prišel me pa vseeno zanima koliko je tole placa? Zunaj? Notri? Zakaj je ravno v četrtek?
cry12bpy.gif
če pridem a kaj prinesem? pjačo? hrano (torto, piškote, itd.), punco (je ne bom delil drugač), a se da kje za prespat? ne bi hodil zminiran domov.
Hvala za informacije.

itak te nikol ne bo, pa pravi piknik bo prava organizatorka organizirala
evil.gif
kmalu.....

No no
jezen.gif
ampak nikoli ne reci nikoli sej je še kolk 3 tedne do tja.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.220
7.001
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Zaradi težke dostopnosti koče, smo se odločili organizirati tudi helikopterski prevoz.
Cena le-tega bo odvisna od povpraševanja.

Lenuhi, javite se.
evo mene....
imaš tudi kakšno rešitev, da mi ne bo treba več tipkat....
uživajte.... ne bom si mogel privoščiti četrtka popoldne, niti sobote, ker sem že določen drugje....

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Zaj jebete mX-ja, en dan po pikniku pa bomo spet brali v novicah, da je en v vaški gostilni s pištolo trašo
grin1.gif