Pozdravljeni, v današnjem nedelu sem zasledil članek o nekih ljubiteljih ameriških vozil (s čimer ni čisto nič narobe samo po sebi, da ne bo kakšne hude krvi), v oči pa mi je padla izjava enega od njih, ki je glede tkim. ''pick-up'' vozil izjavil nekaj v smislu 'pri vsaki bajti bi moral biti eden'. Zanima me vaše mnenje uporabnosti teh vozil za slovenske razmere, torej se strinjate s to izjavo ali pač ne. So ta vozila res tako uporabna, da ga potrebuje 'vsaka hiša', ali pa gre zgolj za nekakšen nadaljevan proces amerikanizacije slovenije, ki se je začel s praznovanjem valentinovega, sloveniziranjem ameriških fraz 'lahko mi kupiš pivo', 's tem si kupiš čas', 'vse ostalo je zgodovina', menjave legendarne 'gajbe piva' s precej bolj klavrnim 'six-packom' (svojčas se je na take in drugačne dogodke prineslo gajbo piva, sedaj pa folk nosi recesijsko-ameriški 'šestorček', prosto po toporišiæu), popularnizacije nekakšnega western stila jezdenja konj z lasom ob sedlu in kavbojskim klobukom na glavi, študentskimi 'spring breaki', samo še čakam, da ljudstvo začne praznovati thanksgiving.
Mimogrede, japonizacija slovenije se je začela in tudi končala s cenenimi okrasnimi seti 'katan'.
Mimogrede, japonizacija slovenije se je začela in tudi končala s cenenimi okrasnimi seti 'katan'.