Picerija ob letališču Postojna

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Da se ne bomo prepirali o picah - Avio Pub je tudi "steak house". Kolikor gledam se da sicer na picah naročiti tudi dodatno testo.

La Perla, Vrhnika

odpiralec teme je verjetno ciljal na pico
tongue-1.gif

btw...hvala za link, v bližnji prihodnosti grem na pico s polnozrnatim testom
grin1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Največji problem pri picah danes je to da so preveč slane, potem pa umiraš od žeje. V postojni pa dajejo namesto soli v testo sodo bikarbono baje, no vsaj žejen nisi po njej
smile-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.672
342
83
www.kacnje.eu
Hojla - ustavite konje
cheer.gif

Zanimalo me je samo, če je zadeva še odprta. V ponedeljek namreč ni bila, prav tako pa nisem videl nobenega listka ...

Za kosilce bo že, meni je bila riba prejšnič všeč.

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Santa Lucija je letos našponala cene!
3X kalamari na žaru, dve mali solati, 1 pivo in 2 zali 49€

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Kašči mrlačnik gre tudi moj glas. Je pa tako, da sta očitno dva picopeka tam in en dela zelo dobre pice, tadrug pa slabše od povprečja. In če en bi bil tam večkrat, me definitivno tam ne bi več videli.
Tako da je vse odvisno od pic(op)eka.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
V postojni pa dajejo namesto soli v testo sodo bikarbono baje, no vsaj žejen nisi po njej Ima pa soda baje veliko pozitivnih učinkov, tako da lahko rečemo da so pice tam tudi bolj zdrave

Neumnosti pišeš!

Testo brez soli je popolnoma neokusno, sol je nujna sestavina. Soda bikarbona se uporablja za dviganje testa, je zelo podobna stvar kot pecilni prašek.

Resno testo za pico je narejeno s kvasom, pa pika. Če je tvoj podatek resničen (in močno dvomim, da je), potem si ta picerija ne zasluži svojega imena.

Prav tako soda bikarbona ni nič čudežnega. Doma se jo uporablja tam, kjer potrebuješ kaki zadevi zmanjšat pH vrednost (povišana želodčna kislina ob zgagi in podobne zadeve) in tam, kjer bi rad enakomerno napihnil kako testo (biskvitno, naprimer).

V kuharsko šolo te bomo poslali
tongue-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
No ko smo se mi vračali z morja, smo se v Pivki ustavili ob cesti v gostilni in piceriji Herman in moram reči, da smo bili zelo zadovoljni.
Pica je bila zelo dobra in ravno tako kalamari, cena pa so se mi zdele če primerjam z Ljubljano zelo nizke, tako da se sigurno še kdaj vrnemo. Aja pa tudi ambient me je notri zelo prijetno presenetil.

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Z bivšo sva šla enkrat v to picerijo ( AVIO ) na pico in postrežba je bila na dnu, pravtako pica oz pici. Priporočam minutko, čeprav zna biti polna, še raje pa Čuk-a. Nikakor se pa ne ustavit v portusu ( če se že gre iz morja ), ker so cene v nebo.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Men je še zmer najboljša pizzerija Garaža ob dolenjki. Kdor ma rad fajn zapečeno tanko pizzo z malo sira in ne preveč pizderij na njej je to to, sploh pa njihova tatarska zmaga, nikjer še nisem jedu take...razen doma
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.432
2.784
113
Avio pub ima cisto solidno pico, postrezba je super, ce pa je ze o tem kje jesti pico, ko se vracas s pohajkovanja (v tem primeru soska dolina) pa je picerija Vinaza v Desklah 1A.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik Kaiser pravi:

2 x veliki čevapi, 1 mali čevapi, kajmak, urnebes, pivo, 2 x cola.... 9€... lokacija... MC best - Republka Srbska
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.492
457
83
Če smo ravno zašli med picerije na splošno - zadnjič se po dolgih letih ustavim v Emi (Bohinj - Srednja Vas). Pice zelo ok
zmaga.gif
:

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Z bivšo sva šla enkrat v to picerijo ( AVIO ) na pico in postrežba je bila na dnu, pravtako pica oz pici. Priporočam minutko, čeprav zna biti polna, še raje pa Čuk-a. Nikakor se pa ne ustavit v portusu ( če se že gre iz morja ), ker so cene v nebo.

Kaj pa ima Avio veze s Hermanom?.

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Citat:
Uporabnik Kaiser pravi:

2 x veliki čevapi, 1 mali čevapi, kajmak, urnebes, pivo, 2 x cola.... 9€... lokacija... MC best - Republka Srbska
smile-1.gif

aplauz.gif

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Citat:
Uporabnik lager pravi:

Kaj pa ima Avio veze s Hermanom?.

Boljšo pico ima