PI Network

CLIO15

Guru
1. nov 2007
12.218
3.369
113
Pi Network je novost in Pi mining omogoča rudarjenje kriptovalute na vašem telefonu. Če ste zamudili zgodnja leta rudarjenja bitcoinov in ste se potem vedno znova spraševali zakaj niste verjeli v njih, je sedaj nova priložnost. Pi mining je aplikacija, ki jo namestite na vaš mobilni telefon in vam v ozadju rudari kriptovaluto – in pri tem ne prazni baterije kot bi pričakovali.

Kriptovaluta Pi še ni na nobeni borzi. Trenutno je še v beta fazi. Je projekt Stanfordovih diplomantov, ki naj bi omogočil vsakomur z mobilnim telefonom, da lahko rudari kriptovalute in s tem tudi približa kriptovalute širšemu občinstvu.
Ali gre za scam? Ne vem. Sem pa pred dvema dnevoma sam instaliral aplikacijo na svoj Xiaomi telefon in kljub temu, da mi že dva dneva telefon rudari Pi kriptovaluto se to ne pozna na njegovi bateriji.
Ker je Pi mining še v beta fazi je potrebno priporočilo nekoga. Ker ni potrebno ničesar investirati ne gre za Ponzijevo shemo, lahko pa vsak ugotovi, da gre za mrežni marketing, ki ima namen pripeljati čim večje število uporabnikov v hierarhijo.

Če kdo želi preizkusiti Pi mining lahko vpiše invite kodo “Clio15” in začne z rudarjenjem:
Zahvalite se mi lahko kasneje …


 

jakepel

Zelenc'
3. jun 2018
2
0
1

Spela

Zelenc'
26. feb 2020
2
0
1
Tudi jaz rudarim Pi- je, za izgubit ni nič, pri bateriji se pa tudi ne pozna.

Lahko uporabiš mojo kodo: spela44
 

Sculpture

Zelenc'
13. dec 2020
5
0
1
Osebno mislim, da ima potencial. Če pa iz tega ne bo nič, sem pa zapravil 1 klik na dan, kar je kaplja v morje glede na klike po ekranu :)