Philips tv vprašanje- nastavitev?

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
Pred kratkim sem kupil Philips 47PFL6188K/12. Ko hočem kakšen divx ali 3d film predvajati iz usb ključka, so podnapisi zelo majhni. Zanima me, če kdo ve, ali se da podnapise na tv povečati. Če se da, kako?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Še vedno pa je opcija nabave dvd playerja ali multimedisjke naprave ala roku, apple tv itd... Tako, da kateri ste izbirali na podlagi tega, mi je žal za vas.
wink-1.gif
Isto kot v drugi temi, katera tablica najbolje lovi wifi!? So mnogo pomembnejše stvari...

22. jul 2007
13.394
1.649
113
124
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
Pred kratkim sem kupil Philips 47PFL6188K/12. Ko hočem kakšen divx ali 3d film predvajati iz usb ključka, so podnapisi zelo majhni. Zanima me, če kdo ve, ali se da podnapise na tv povečati. Če se da, kako?
Axpr75W.jpg

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
Nisem izbral na podlagi predvajanja iz usb ampak drugi stvari. To je bilo samo vprašanje, glede podnapisov. Slika je super, želja boljše polovice je bila ambilight, zato philips. Pa tudi prejšnji tv je bil Philipsov in sem bil z njim zadovoljen. Sigurno obstajajo tudi boljši TV drugih proizvajalcev, ampak...

Hvala vsem za odgovore.

5. avg 2011
1.053
196
63
Okolica Ormoža
Oh, nikar no!!! Sožalje izrekat si mi pa zdi precej otročje oziroma nepoznavalsko! Sam imam Philipsa in sem popolnoma zadovoljen. Je pa tako, da pregovor "vsak cigan svojega konja hvali" še kako drži. Za mene so relevantni le tehnični primerjalni podatki, ne pa neke subjektivne ocene neobjektivnih posameznikov.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
S čim sem hvalil svojega konja? Meni je žal, da imam Philipsa in če bi vse to vedel pred nakupom, ga niti slučajno nebi kupil. Pa tudi slika je pri predvajalniku slaba, ko predvajaš HD posnetke malenkost trza.

5. avg 2011
1.053
196
63
Okolica Ormoža
Sam imam 47PFL in predvajalnik WD TV Live + zunanji disk in moram reči, da vse deluje brez problemov. Se opravičujem, če je moj prejšnji komentar zvenel preveč pikro. Ni bil to moj namen. Seveda se zgodi, da se človek včasih napačno odloči, ampak se da marsikaj potem z ustreznimi dodatki popraviti. Vsekakor pa imajo danes tehnični proizvodi znanih proizvajalcev v glavnem visok nivo kakovosti, seveda pa vsak proizvajalec ima nekaj boljših in nekaj slabših rešitev kot konkurenca. In tako bo najbrž tudi v prihodnje.

Nazadnje urejeno: