Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hm, to sem opazil že davno ja, tudi KODI razvijalci so obupali nad DTS.
Ampak..pač potegneš dol film ki je v DD, ali zakaj bi forsiral DTS, saj ni razlike v kvaliteti, ali?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Aja, potem pa zavaruj bajto/stanjovanje in od tam ven potegni Ali pa pač vprašaš koliko bi stala menjava če sam plačaš.
Se pa da not strojna oprema od PUS6104 modela, podpira celo HDR.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hm, to sem opazil že davno ja, tudi KODI razvijalci so obupali nad DTS.
Ampak..pač potegneš dol film ki je v DD, ali zakaj bi forsiral DTS, saj ni razlike v kvaliteti, ali?
Ker ni dveh relisov enega filma, če ima DD nima DTS in obratno. Velikokrat si ne moreš izbirat...
Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Aja, potem pa zavaruj bajto/stanjovanje in od tam ven potegni Ali pa pač vprašaš koliko bi stala menjava če sam plačaš.
Se pa da not strojna oprema od PUS6104 modela, podpira celo HDR.
bom prevero na servisu, da vidimo kaj oni pravijo
hvala ti na nasvetih!
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Evo še ti enega, če plačaš sam stane zamenjava plate 250€
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Meni pa se ne zdi tako dosti, vseeno imam 55", kar še zna biti kar dolgo časa aktualno, oz glede fizičnih dimenzij itak večjega ne morem.
Če je le takšna razlika v HDR kvaliteti...
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Meni pa se ne zdi tako dosti, vseeno imam 55", kar še zna biti kar dolgo časa aktualno, oz glede fizičnih dimenzij itak večjega ne morem.
Če je le takšna razlika v HDR kvaliteti...
ma res ne vem - nekaj cas nazaj, sem mel 9xxx serijo, kr sem hotel met vgrajen player pa vse in na koncu je bil vgrajen player katastrofa od katastrofe.
Sem se naucil lekcijo in sem reko - nikoli vec ne kupim TV, ki bi naj mela vse raje mam externi player.
Pride ven ta Android, pa recem opa to pa bi lahko blo to, kodi pa gremo. Sedaj pa morem vsaj 1-2x tedensko TV izkljucit iz elektrike ko zablokira, odzivnost je vcasih porazna, ko hocem meni odpret itn. Sem probal factory reset in vse in ne pomaga.
Zato se mi zdi vsak cent, ki bi ga vrgel v to TV izguba denarja
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sam imam tako urejeno ja, pri internet modemu še imam seedbox (oodroid + 2TB externi disk) in SMB share, na TV pa laufa SMPC kjer se naredi playlista, pa samo klikam. SPMC tudi deluje z podnapisi.net in opensubtitles.com in če kateri film nima, samo dol potegnem.
Je pa problem, ker je TV strojno podhranjen in 1080p redko predvaja tekoče, R2 bi to verjetno odpravil.
Potem za gledanje Telemacha imam nameščen EON, deluje OK, le interface je blazno počasen, ampak slika je ok.
Youtube tudi dela ok, ampak zaradi strojna opreme ne podpira 4k (ker ni strojne podpore za VP9)
Z novo programsko opremo se TV tudi ne resetira več in deluje zdaj OK že kar nekaj dni, čez vikend sem dal še gor novo verzijo HEVC: https://app.box.com/v/How-to-enable-HEVC-reception
Daj še ti tole gor, morda pa bo potem bolje...
Je pa res, da TV še vedno dela počasi, ampak vsaj stabilno je zdaj.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Plex bo pomoje povsod problem, jaz bi rekel, da si se lotil napačno, naredi si tako kot jaz
Edino če želiš 4k robo, ki jo kodi sicer komot predvaja, ampak boš rabil nek orenk TV, da bo strojna oprema zmogla.
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Plex bo pomoje povsod problem, jaz bi rekel, da si se lotil napačno, naredi si tako kot jaz
Edino če želiš 4k robo, ki jo kodi sicer komot predvaja, ampak boš rabil nek orenk TV, da bo strojna oprema zmogla.
sej zato sem kupo synology ds216play - https://www.synology.com/en-uk/products/DS216play
ki bi hendlal vse, tudi 4k, sam kaj ko plex aplikacija iz TV ne da drugo kot stereo zvok