Philips 47PFL8404 (Digitalni kanali)

ales2

Zelenc'
7. dec 2009
4
0
1
Citat:
Uporabnik ales2 pravi:
Pozdaravljeni sem nov na forumu. Nisem hotel odpirat nove teme, zato raje napisem v to. Imam en problem , kupil sem Philips 52PFL7203H, vse ok tv dela kot mora slika je super. Zanima me pa ta DVB-T tuner ki je vgrajen v tv, namrec ko iščem kanale se izpiše da išče analogne in digitalne kanale, vendar najde samo analogne. Torej našel sem to temo in me zanima če moram dokupiti še anteno da bo lovilo digitalne kanale? Prosim za pomoč.

P.s. Super forum ga spremljam že dalj časa vendar nikol ni blo časa da bi se registriral!

Ok sem nasel zdej to temo hvala Cizy. Nastavil samodejno iskanje, drzava finska, išče že dobrih 15 minut kanala nobenga...:(

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Če imaš na slo ti je našel "vse" samo v dvb t načinu + ostale analogne programe....za dvb c uporabnike je zgodba druga
grin1.gif

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Meni je na nastavitvi Finska v omrežju Telemach v 10 min našlo vse digitalne kanale brez problema. Pri nastavitvi SLO pa samo analogne kanale.

ales2

Zelenc'
7. dec 2009
4
0
1
Hvala vsem, z izbiro finske je naslo 180 digitalnih , ter 59 analognih kanalov s tem da je veliko digitalnih blokiranih.

Lp

chlovecek

Pripravnik
21. jul 2007
95
0
6
@legenda - a to maš naročeno kablsko pri Telemachu? ker oni so tak vse digitalizirali in bi mogo vse digitalno dobit

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Ja saj sem dobil vse digitalno. Pravim da če v TV nastavim na SLO mi pa najde samo analogne kanale, digitalnih pa ne.