Philips 32pfl7406h/12

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Pozdravljeni!
Prosim zanima me če kdo mogoče ve kako bi lahko vspostavil brezžično povezavo med omenjenim televizorjem in brezžično tipkovnico in miško? Hvala za odgovor.
Lep pozdrav.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
To pa ne vem če podpira, tista WIFI povezava je za internet in DLNA verjetno, ne pa miške in tipkovnice.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Jaz imam to TV, le večji model, pa mislim da je tudi nekje v navodilih (ki so na netu) pisalo kako povežeš tipkovnico.

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Ja v navodilih piše kako se nastavi ampak mi televizor ne zazna tipkovnice in miške, v nastavitvah pa je obarvano v sivini (ozadju). Sem danes poslal vprašanje na PHILIPS in sem dobil odgovor da naj še enkrat preverim USB priključka in ali napravi delata v protokolu Human Interface Device, kje lahko vidim če naprava deluje v tem protokoli imam pa naslednjo tipkovnico in miško prilagam link: http://www.trust.com/products/...amp;artnr=16593
Hvala za pomoč že v naprej.
Lp.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Imaš zadnjo posodobitev za TV? Drugače pa, preverjeno deluje z Logitech tipkovnicami, z Trust še nisem testiral.

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Pozdravljeni!
Zanima me še naslednje. Včeraj sem bil v trgovini in sem se pozanimal za ta omenjeni televizor zakaj ne zazna tipkovnice in miške in mi trgovec odgovori da še rabim dodaten software za tipkovnico in miško. Sedaj me zanima če mogoče kdo ve če je potrebno še nadgradit televizor z softwarejem za brezžično tipkovnico in miško ali pa je to mislil isti FW za posodabljat televizorja? Za odgovor se vam zahvaljujem.
Lep pozdrav.

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Tolko za informacijo ostalim trustova tipkovnica ne deluje na televizorju sem danes kupil logitechovo ta pa deluje. Hvala vsem še enkrat za pomoč. Lp.