Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozdravljeni!
Prosim zanima me če kdo mogoče ve kako bi lahko vspostavil brezžično povezavo med omenjenim televizorjem in brezžično tipkovnico in miško? Hvala za odgovor.
Lep pozdrav.
Ja v navodilih piše kako se nastavi ampak mi televizor ne zazna tipkovnice in miške, v nastavitvah pa je obarvano v sivini (ozadju). Sem danes poslal vprašanje na PHILIPS in sem dobil odgovor da naj še enkrat preverim USB priključka in ali napravi delata v protokolu Human Interface Device, kje lahko vidim če naprava deluje v tem protokoli imam pa naslednjo tipkovnico in miško prilagam link: http://www.trust.com/products/...amp;artnr=16593
Hvala za pomoč že v naprej.
Lp.
Pozdravljeni!
Zanima me še naslednje. Včeraj sem bil v trgovini in sem se pozanimal za ta omenjeni televizor zakaj ne zazna tipkovnice in miške in mi trgovec odgovori da še rabim dodaten software za tipkovnico in miško. Sedaj me zanima če mogoče kdo ve če je potrebno še nadgradit televizor z softwarejem za brezžično tipkovnico in miško ali pa je to mislil isti FW za posodabljat televizorja? Za odgovor se vam zahvaljujem.
Lep pozdrav.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.