Philips 32PFL5605H Led TV

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Koliko si pa ti star fantek?

Nazadnje uredil moderator:

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Pa tudi boljši ne.

Ti že veš...
hysterical-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Po mojem doma grdo gleda v Gorenje CRT.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Imam omenjen model televizorja že 14. dni in včeraj se mi je pojavil zanimiv problem. TV se prižiga sam od sebe in glasnost nabije do konca. Do včeraj zvečer je delal bp, naložen je tudi zadnji firmware. Včeraj zvečer ga ugasnem in čez dobre pol ure se sam prižge. Ga spet ugasnem in cez nekaj minut se spet prižge in glasnost počasi naraste do konca. V nastavitvah nisem spreminjal nič odkar sem ga dobil in vse nastavil. V podpori na uradni strani ni omenjen ta problem, torej še lahk kaj sam naredim, predno nesem na servis? Ko sem dal na tovarniške nastavitve, se ponastavi samo slika in zvok.

Problem je v tem, da imaš vklopljene posodobitve ( ki v tem primeru spremlja info. iz DVBTja).
pojdi na http://www.support.philips.com/support/catalog_selector.jsp?COOKIE=off, potegni si najnovejši update in zadeva(e) bodo rešene, 100%.
lp !

Že imam naložen zadnji FW. Sem pa rešil problem, za nekaj minut sem ga izklopil z glavnim stikalom pod ekranom in zdaj dela.
17758-icon_confused.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.720
5.876
113
Da se nebote požrli.

Preveri če imaš 100% nov firmware, ker koliko berem ta zadnji popravek na datum 18.11. je ravno zaradi tega ker se je TV sam prižigal iz standby-ja.

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.902
55
63
"Koliko si pa ti star fantek? "
Numy : Toliko sem star, da bi bil verjetno lahko tvoj fotr, če ne celo dedek.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Hahaha, pa tako neumen pri teh letih, da se na forumu prepucavaš kater televizor je boljši? Saj morda pa jutri Vegrad spet odprejo in se boš lahko vrnil na svoje mesto pomočnika smetarskega vajenca in ti ne bo več tako dolgčas.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Da se nebote požrli.

Preveri če imaš 100% nov firmware, ker koliko berem ta zadnji popravek na datum 18.11. je ravno zaradi tega ker se je TV sam prižigal iz standby-ja.

Je zadnji, sem ga jaz nalagal.