Philips 32PFL5605H Led TV

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Imam omenjen model televizorja že 14. dni in včeraj se mi je pojavil zanimiv problem. TV se prižiga sam od sebe in glasnost nabije do konca. Do včeraj zvečer je delal bp, naložen je tudi zadnji firmware. Včeraj zvečer ga ugasnem in čez dobre pol ure se sam prižge. Ga spet ugasnem in cez nekaj minut se spet prižge in glasnost počasi naraste do konca. V nastavitvah nisem spreminjal nič odkar sem ga dobil in vse nastavil. V podpori na uradni strani ni omenjen ta problem, torej še lahk kaj sam naredim, predno nesem na servis? Ko sem dal na tovarniške nastavitve, se ponastavi samo slika in zvok.

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
pač Philips!
smile-1.gif
Nič novega.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Jst pa ravno nameravam kupit njihov LED LCD tv... A so res tako slabi?

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
pač Philips!
smile-1.gif
Nič novega.

Dej mamomu, ne bod pametn, zate je itak samsung oh in sploh najbolš...
bonk.gif

Sicer pa a nisi tud sam zdej philipsa z ambilightom nabavu, glede na to da si zadnjič s tem razlogom samsung plazmo prodajal...

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Imam omenjen model televizorja že 14. dni in včeraj se mi je pojavil zanimiv problem. TV se prižiga sam od sebe in glasnost nabije do konca. Do včeraj zvečer je delal bp, naložen je tudi zadnji firmware. Včeraj zvečer ga ugasnem in čez dobre pol ure se sam prižge. Ga spet ugasnem in cez nekaj minut se spet prižge in glasnost počasi naraste do konca. V nastavitvah nisem spreminjal nič odkar sem ga dobil in vse nastavil. V podpori na uradni strani ni omenjen ta problem, torej še lahk kaj sam naredim, predno nesem na servis? Ko sem dal na tovarniške nastavitve, se ponastavi samo slika in zvok.

Predlagam da najprej pokličeš na servis in jih razložiš težavo, čeprav bo verjetno kar treba pelat na servis...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
V 14 dneh je ravno nevoščljivi sosed dobil univerzalnega daljinca iz dealextreme :D

Ups, jaz sem kupil dva taka, bom javil če se pojavi ista napaka haha

Nazadnje urejeno:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Jst pa ravno nameravam kupit njihov LED LCD tv... A so res tako slabi?

Ne, niso slabi, slika je super, uporabniški vmesnik tudi....Pač ta problem se mi je pojavil od včeraj naprej.
uf-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz sem najprej malce zabodeno gledal v daljinec, ker ni dolg pol metra kot ostali, pa je super. Slovenščino tudi ima, ma v redu stvar.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:

Problem je v tem, da imaš vklopljene posodobitve ( ki v tem primeru spremlja info. iz DVBTja).
pojdi na http://www.support.philips.com/support/catalog_selector.jsp?COOKIE=off, potegni si najnovejši update in zadeva(e) bodo rešene, 100%.
lp !

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Simon : če bi malo spremljal avs in avforum bi videl da je to res. Philipsi se najbolj kvarijo.

Nazadnje urejeno:

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
dushan : nikoli nisem imel samsung plazmo ; samsung ni oh in sploh ( je pri LCD je serija C65. špica ), philipsa pa tudi nimam
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Simon : če bi malo spremljal avs in avforum bi videl da je to res. Philipsi se najbolj kvarijo.

kje je pa tvoja prejšnja izjava, kjer si primerjal mojega psa z mano ? Si jo rajši zbrisal, [censored] usrana ?!

Nazadnje uredil moderator:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Slovenci se pa res radi kregamo med sabo, a zdaj že zaradi različnih firm TVjev? Ja svašta no.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Tudi pri meni je Philips na zadnjem mestu.

Zakaj? OMG, dejte napisat utemeljene razloge zakaj, ne pa samo, da vam ni všeč, ker to ni razlog, ampak zgolj neutemeljeno mnenje.

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.902
55
63
TV s podobnimi karakteristikami nudi konkurenca, naprimer LG, Samsung ceneje.