pgd

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako se vpišeš, kake so obveze 'ko ne gre zares', kaj naj bi znal preden prideš, kaj te naučijo...

me muči zdej dva dni, sem klical tut frenda k je opgd..pomagal bi..pomagal, čeprav je pomagačev, ki so bližje pomoči potrebnim veliko. ampak drkajo [censored] na forumu in se smilijo smai sebi.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
attentionwhore4.jpg

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
me muči zdej dva dni, sem klical tut frenda k je opgd..pomagal bi..pomagal, čeprav je pomagačev, ki so bližje pomoči potrebnim veliko. ampak drkajo [censored] na forumu in se smilijo smai sebi.

dej tole bolj čitljivo napiši... kaj te muči? kdo bi pomagal?? kdo drka [censored] in se smili sam sebi???

v pgd se pač včlaniš, čine pridobivaš z izobraževanji. Hodiš na intervencije, aktivno sodeluješ v društvu (razne prostovljne delovne akcije, veliko udarniških ur...), tekmuješ s sosednjim pgd kdo ima boljši opremo, sčasoma postaneš heroj, in skoraj sam rešiš vse akcije in intervencije... Verjetno lahko tud kdaj pelješ intervencijsko vozilo z lučkam in lahko delaš razne prekrške... lahko si pa tud samo navaden član, in prideš pomagat ko te potrebujejo.

Čeprav za trenutne razmere, pomoje, za pomoč vzamejo tudi nečlane in ravno tako lepo sodelujejo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
softi včlani se pa boš dobil in zadolžitve in vse...

ko boš dovolj pripravljen izvežban boš tudi del dežurne operativne ekipe... če pa pač ne boš iz pravega testa boš pa pobiral prazne piksne po gasilski veselici, pral kamione...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Druže ti sam praši.......mam jaz veze...sam na našem koncu!

I

Izbrisan uporabnik #9334

Če rabiš močnejšo potopno črpalko, ti lahko posredujem kontakt na zs.

(pa saj je potop že itak mimo, za eno leto...)

Nazadnje uredil moderator:

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Smeti? Ne nisem te jaz. Razen če imaš misice.
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Če rabiš močnejšo potopno črpalko, ti lahko posredujem kontakt na zs.

(pa saj je potop že itak mimo, za eno leto...)

Vseeno bolje, da imam črpalko "na lagerju", kot pa da spet kličem gasilce.

telephone7.gif

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Najprej za softija:

Lahko se včlaniš v katerokoli društvo, da postaneš operativni gasilec, moraš pa opraviti osnovni in nadaljevalni tečaj za gasilca ter zdravniški pregled. S tem imaš potem pravico sodelovati na intervencijah in si tudi zavarovan.

Za patriota:

Če potrebuješ kakšno potopno ali kakšno drugo gasilsko opremo, me kontaktiraj...
wink-1.gif
Tukaj pa ne smem delat preveč reklame.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pusti Mekanega, on se zajebava. H gasilcem moraš it ko si v OŠ, on je pa takrat igral žešæega æefuræka po Fužinah.

Imaš PM.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.816
555
113
42
povsod malo
S kerega konca pa si?
Greš v lokalni pgd ti bodo vse povedal te dajo med mladince... te naučijo osnov.. greš na tečaje in si pridobivaš znanja ala IDA (interni dihalni aparat aka dihalc) bolničar, informatik... dobiš pozivnik in letiš v dom v samih gatah (se hitrej napraviš v intervencijsko obleko).
Pije se pa ne več kot v starih cajtih.

Lahko pa se preklikaš skozi gasilci.org

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Jao no. Pa dej prosim ti pust gasilce pri miru.
Za začetek je tako kot je Vrsho napisal. Ko pa ima to narejeno pa lahko razmišlja tudi o tečajih specialnosti (npr. Izolirni dihalni aparat, strojnik, tehnično varovanje, ....)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam [censored] si prase. mene je skrbel zate, ampak vedno, ko sem bil an tem, da pokličem, je bila ura 21+. cajt k gredo kure spat in te baba zvleče s sabo. sem v skrbeh, ti mi pa takoj kajlo spustiš. sem bil pa prepričan, d atebe na 650 metrih ni zalilo. če si se pa spustil v nižino, si pa od enega hudiča pobegnil k drugemu.

pumpo za prodat, psoodit, podarit?