pezdir v JU

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
A lahko kdo v slovenščino prevede?
smile-1.gif

ti pomagam

rado ( nekateri ga poznamo dobro, spet drugi malo manj, vsi se pa strinjajo, da je človek brez dlake na jeziku )
javna uprava ( poznamo stanje v njej... )
parazit
moralno sporono
gnila država ( če ti kaj ne paše, spokaj nazaj dol na jug; ne pluvaj mojo državo
10.gif
)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
s tem, da je njena zaposlitev kabinetna, vezana na mandat ministra - ko gre minister, nima več službe

http://libertarec.blogspot.com/2012/05/its-not-me-its-you.html

Vse lepo, če bi bilo to res. Kak mesec pred koncem mandata jih navadno prezaposlijo na stalno delovno mesto.
No upostevaj se naprimer, da ce te iz ministrstva potegnejo v kabinet, te mora cakat tvoja prejsnja sluzba. tko da dost jih gre samo nazaj kjer so bili

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
A lahko kdo v slovenščino prevede?
smile-1.gif

ti pomagam

rado ( nekateri ga poznamo dobro, spet drugi malo manj, vsi se pa strinjajo, da je človek brez dlake na jeziku )
javna uprava ( poznamo stanje v njej... )
parazit
moralno sporono
gnila država ( če ti kaj ne paše, spokaj nazaj dol na jug; ne pluvaj mojo državo
10.gif
)

nima dlake na jeziku..morale tudi ne

pljuvam ti čez državo..evo..pfuj..gnilo je..a me prideš poslat dol. sej veš..vedno se rad srečam pod uro..pa volje sem spet prave

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti si tok zagrizen janez, da me boš lastnoročno odplejal z lastnim avtom dol..vem jaz tebe

dejva se dobit pri micki..da še zadnjič okusim čaj z medom in limonco, pa kos potice