včeraj sem ga ujel za minuto. a ta poba misli, da je prije boga za jajca in mu ga še potegnil, ter se napil pameti, al ma samozavest serijsko over bustano. ker kok s eon ceni, pa kako zgrešeno razmišlja in deluje je katastrofa.
Kapo dol Pezdirju za realen pogled.Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Mogoče softi misli tole: http://www.zurnal24.si/pezdir-bojkotiral-bo-stavko-clanek-153940
Elektro kartel.Citat:
Uporabnik softi pravi:
3. rado ni svizec, še manj pa vlečni bik v tej državi. s svojim pojavljanjem ni naredil nič družbeno koristnega in ene same poteze, ki bi imela nek opazen učinek. je pa zaposlil ženo.
Se strinjam, 30% bi jih moralo it. Vendar bo to verjetno bistveno težje izvest kot pa znižanje plač. In sem takoj za, da se zniža plače delomrznežem, tistim kateri delajo pa naj ostanejo enake.Citat:
4. ali res misliš, da je pristop 10% off javni upravi pravi pristop. kaj pa demokratični in kapitalistični več znaš, več veljaš? a smo po 20 letih prišli spet nazaj v solidarnostno reševanje težav. vsem v Ju 10% dol, da bo bolje. ne gledamo pa kdo kaj naredi in koliko. a ne bi bilo mogoče bolje, bolj v duhu osamosvojitvenih obljub odpustiti 20% JU, ki so delomrzneži in neproduktivni, 20% Ju pa dvignit plače za 50%, ker držijo gor ta aparat
Potrošništvo izhod iz krize?Citat:
5. ali bomo res rešili problem, če oklestimo denar JU? pač manj davka od plač, manj denarja, manj zapravljanja, manj ddv, manj denarja za plače, manj....a s tem spodbujamo potrošništvo, ki naj bi bil edini možni izhod iz krize. o tem je točno ta garnitura na veliko govorila pred leti.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Potem Šušteršiča ne poznaš dovolj dobro. Mene preseneča, da sploh toliko hodi na TV in razlaga 1+1, sam v softičevem primeru so zgleda tudi taki, ki ne bodo nikoli dojeli.
Citat:
Uporabnik balts pravi:
http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2011092305686877
Potrošnja morda kratkoročno kaj naredi, ampak to je to. Edino kar se bi zgodilo je, da bi kreditni dolg še narastel. Potem bi imeli še večjo je.bo.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
V bisvu ima glede potrošnje prav.