Peugeot 508 vs Honda Accord

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kak zgleda homologacija rabljenega? Daš jim originalno homologacijo in oni naredijo 'kopijo' v slovenščini? Ali dejansko kaj pregledajo vozilo?

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Torej, malo me drži, da bi zamenjal avto. Moj accord L2003 ima 250KKM in ni več rosno mlad, ampak je do zdaj delal kot šus, praktično nič izrednega. Všeč mi je Peugeot 508, ki je sorazmerno nov, bojim pa se, da ne bo taka rožica kot je Accord. Sem precej alergičen na kakšna škripanja in take ali drugačne čričke, ki jim moj accord nima.
Poznavalce vas sprašujem: naj grem gledat 508, ki je recimo za 25K full loaded, ali je cca 5-7K dražji accord boljša izbira?

Moj nasvet. Vzemi leto ali 2 starega Accorda in to je to. Imel bos poceni servise, avto se ti ne bo kvaril in vozi se 10x boljse od Peugeota. Tisti vozniki Peugeota, ki slucajno pravijo, da je voznja v 508ki boljsa kot pri Accordu, Accorda se niso vozili
smile-1.gif

Seveda pa dopuscam moznost, da je voznja v Accordu komu prevec sportna. Pac tistemu to ni njihov cup of tea in seveda kupi kaj drugega. Hvala Bogu da nismo vsi enaki.

Kakorkoli, zelim ti sreco z izborom in nakupom, karkoli bos pac izbral
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Novega pripelješ brez DDV. Je pa res da potem to vse v Sloveniji plačaš.

Pa ne carine omenjat ker nima nič s tem.

Carina je bil joke, tako kot to da bi dvakrat placal ddv
grin1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.886
2.273
113
za šankom
cbb ostani na hondi.sam sem imel tudi pomisleke po pežoju pa so me nekdanji lastniki hitro prepričali da naj si omislim kako drugo znamko

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Pri 508 mene osebno moti le to ker je Peugeot. Tako da bi na tvojem mestu ostal na Accordu.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Hakelc je, ker pri Hondi vsaj približno veš, kako bo laufala čez recimo sedem let, kar pa pri pežoju težko ocenjuješ. Francozi so na splošno po daljšem času mnogo večje razvaline kot japoncu.