In najcenejsiTaprvi, kateri ima opremo za to.
In najcenejsiTaprvi, kateri ima opremo za to.
zavisi kdo je nardu salamo..košaki al pa pik tle pa je že razlikaO mater, ali ti nekdo klimo nafila za 50 ali pa za 55eur je baš razlika. Skoraj tako, ali se po salamo splača v Mercator ali v Hofer.
Kaj nisi ti oni ko se je ful pametn rodil pa to in vse ve?Ja očitno ne, ker imam spet same majstre ki mi ne znajo postaviti diagnostike. Nafila en, nafila drug pa primvsakemu spusti cez dva, tri dni in pravi ja tam pri ceveh se nekaj vidi barve. Dej ti pelji temu pa temu in se mi podajajo kot pingpong.
Prosim za en kontakt majstra, da vidim, ce sem ga ze obiskal
Ja očitno ne, ker imam spet same majstre ki mi ne znajo postaviti diagnostike. Nafila en, nafila drug pa primvsakemu spusti cez dva, tri dni in pravi ja tam pri ceveh se nekaj vidi barve. Dej ti pelji temu pa temu in se mi podajajo kot pingpong.
Prosim za en kontakt majstra, da vidim, ce sem ga ze obiskal
za to so posebne naprave, ki "vidijo" formirni plin, ki uhaja nad armaturko...Če pušča pod armaturko ti noben ne bo videl, dokler ne podreš armaturke.
In redkokateremu se sploh da ukvarjat s tem.za to so posebne naprave, ki "vidijo" formirni plin, ki uhaja nad armaturko...