Petrolova Zlata = pesek v oci & ogrozanje varnosti

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Za ceno minimalnega popusta imajo vse vaše podatke in točno vedo kaj in kdaj si kje kaj kupil...
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz nabiram pike, koristil nisem pa še nikdar nobene. Če bo slučajno kaka akcija za dober avto, pa zanimivo mi je vedeti, koliko € letno zmečem za gorivo.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Jaz nimam nobene Petrolove kartice, ampak čisto zmeraj ko plačam, me vprašajo, če jo imam, in če jo bom naročil...
Saj nimajo nič pametnega v svojem katalogu za pike... zdaj pa še tisti bedni francoski kuhar ponuja nože za pike.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
jaz pa sem porabil pike za popust, pa tudi nekaj stvari sem kupil iz kataloga... Sicer jih pridno generiram s plinom, a če mislijo ostati pri takih cenah ne bom več dolgo...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
To, kar avtor piše v uvodnem tekstu seveda ni res. ,,,,,,,,,,, (za vnaprejšnji tekst, rezervne vejice)

Je pa resnična izjava enega izmed uporabnikov, da je prava barva kartice ČRNE in ne zlate barve.

Kar pa se tiče same Petrolove kartice je pa itak jasno, da uporabniki od pik in podobnih "ugodnosti" ne bodo (bomo) imeli NIKOLI toliko, kot ima sam Petrol. In seveda izdajatelji drugih kartic. Zame trenutno predstavlja prej oviro, kot prednost. Tankam le na Petrolu, izogibam se OMV in ostalih črpalk. A ne za dolgo, sem v odhodu.
Rešil sem se tudi dveh kreditnih kartic (danes ti jih ponujajo že skorajda kar na ulici) in življenje ni postalo nič bolj zakomplicirano.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Seveda na ta racun analizirajo navade potrosnika da bojo lahko zasluzil se vec dinar ajga

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
ciljno oglaševanje
v reklamah ti potem ponujajo produkte, ki si jih že kupoval ali nekaj podobnega...
če se ustavi pri tem ni problem, vsaj zame ne, ker sem na reklame imun

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ti si imun ampak veliko ljudi je ki pa niso.
Verjemi dela kolegica pri studio moderna in vem kak so eni odvisniki oz se poravljam ne eni ampak velllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkoooooooooooooo!
Pa obroki pa ono pa tretjo pa kaj še dobim zraven in en kup drugih stvari

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
mene so nonstop buzerirali po telefonu iz studio moderna ker sem 1x naredil zivljenjsko napako in jogi kupil pri njih. en cas sem se trudil jih na lep nacin v rodni kraj posiljat, potem pa sem zacel dol metat. mi je kolega, ki tam dela rekel, da imajo bojda navodilo da mora stranka 2 ali 3x dol vrect, pol te vec ne gnjavijo
smile-1.gif

za te petrol pike in kartice in kaj jaz vem kaj sem pa imun. komaj cakam da pride hofer pumpa v nase konce da se resim tega sranja in lota in omv v akciji cigume in vsega ostalega sranja, ki ne sodi na pumpe.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ti si imun ampak veliko ljudi je ki pa niso.
Verjemi dela kolegica pri studio moderna in vem kak so eni odvisniki oz se poravljam ne eni ampak velllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkoooooooooooooo!
Pa obroki pa ono pa tretjo pa kaj še dobim zraven in en kup drugih stvari
ja za veliko ljudi so te pika kartice potem problem, ker zapravijo več... in v trgovini gre potem takole: ja pa samo še 2 everčka vam maknjkasta, do še en pike...
in za pike potem kupiš brisače po realni ceni, čeprav jih niti ne rabiš in jih imaš doma še zapakirane...

ambroz

Pripravnik
27. apr 2010
116
0
16
Se strinjam z geierjem. Tudi meni je zlata Petrolova kartica moteča in tu je Petrolov marketinški oddelek naredil napako. Poleg tega se "navadna" in AmEx Magna na pogled skoraj ne ločita.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.049
450
83
tam ko se terc po tori rola
Jaz sem jo tudi imel. No, še jo imam -ne vidim pa nekega pozitivnega smisla, zakaj jo pri vsakem tankanju dajati na blagajno... Itak so vsi artikli, ki jih lahko kupiš v njihovih akcijah, tudi po večini trgovin enake cene, ali celo cenejše...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Te akcije meni sploh niso jasne. Kot prvo je itak sama navlaka, pa tudi cene niso nič kaj akcijske. V celem katalogu nisem našel ene stvari, ki bi jo zastonj hotel imeti, kaj šele plačal.
Naj dajo za vsakih 1000 pik 10 litrov goriva zastonj, pa jih bom vsaj porabil. Tako mi pa vsak konec leta par tisoč pik propade.
Morda računajo na to, da se bo kdo sekiral, ker pike 'propadejo'. Meni je vseeno.

Nalepke pa vedno zavrnem, zdaj noži, prej ene čefurske trenirke.. a to prav sestavljajo ulitmativni set za čefurje? Trenirka, nož, kaj bo naslednje? Kak turbofolk CD?

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.680
1.312
113
Citat:
Uporabnik geier pravi:
Zanima me, kaj si mislite oz. kdo je Petrolu dovolil,
da je pokvaril definicijo barv,
ki so nekako - ocitno nepisano - pravilo, da so zlate kartice tiste,
ki veljajo nekaj vec kar se tice limita ipd.

Zdaj si pa lahko klosar in jo avtomatsko dobis, se prikazes z njihovo zlato kartico,
kao, jaz pa nekaj veljam in nekaj imam.

Zalostno je to, da sploh nimas izbire....prisiljen si
naokrog nositi to njihovo - za te case arogantno - zlato barvo.

Bolano in neumno za mene...se pa bojim, da je na dolgi rok to zelo skodljivo.

Res ne stekam....American Expres Magna (ki je bolano zlate barve)
proti zlati Master Card.

Kot ze, samo pesek v oci, pri obeh si pa tarca....posmeha ali pa napada ? wtf

Barva privlači ali pa v tvojem primeru odbija intelektualce, t.j. državljane RS, ki še govoriti ne znajo pravilno slovensko, kaj šele pisati.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
ksz

sej vem da smo na alteru pa da tu praktično ni nobenega z manjšim prihodkom od par 100k na leto ampak jaz sem na petrolove pike kupil sectorovo uro ki drugače stane 250 €, na petrolu je bila 170.

glihkar sem kupil od curverja posodo za pasjo hrano ki je drugace okoli 40 € za 28 €

če se vam to ne zdijo prihranki ... svaka vam čast
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
28€ za posodo za psa? Vsaka za 1€ bi bila enako dobra. Važno da si prihranil, ne glede na to, koliko te je stalo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
gre se za to da lahko nasipam not 20 kg žakl pa hermetično zaprem, ker traja cca mesec pa pol, sem probal že vse tupperware in podobne stvari pa niti ni takih velikih, to pa je ozka zadeva na kolicah, topshit glih med hladilnik pa element jo parkiram
smile-1.gif

če mi najdeš vakumsko posodo za 20 kg za 1 € ... plačam pivo
smile-1.gif