Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Se opravičujem obema, sem bil včeraj bolj malo v tej "temi" in na netu. Sem se pa po gsm obrnil sprošnjo na forumaša iz "Sežane" in se je potrudil in zadevo kupil, takoj ko se je vrnil z dopusta. Tako da sedaj se morava samo še enkrat dobiti za predajo pa pivo..
Citat: Uporabnik Hanzi pravi:
Saj najbrž prav sklepaš. RAd bi ga dobil, ker takega že imam, samo sem ga očitno malo preveč matral pa ne dela več peč na njega(pumpa pa ja).
Imam pa v omarici vse narejeno za njega. Če ga ne dobim , potem podremo omarico z releji z avtomatskimi preklopi in kupim kitajca cca kw http://www.ebay.com/itm/1200W-...algo=undefined.
Ali pa 350W čisti sinus za "50E"
ja sem videl, sicer pa printerja, in drill ne rabim poganjat z inverterjem. Bi pa skrinjo in pumpo, ki pa sta predvidevam podobna printerju, drillu... Ampak res v kriznih razmerah... bom spomladi kurilnico "predelal" na termosifonsko če se bo dalo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.