Petrol elektrika

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.014
6.625
113
Po kaki ceni plačuješ kwh? Ker glede na njihovo stran so dražji pri VT in cenejši pri MT od recimo ECE pa potem še marsikoga najbrž. Geni je spet dal akcijo ven, kjer ima spet najcenejše kwh, brez potrebe po TČ.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz sem pisal Petrolu ko je spremenil paket, da me naj dajo na novega, pa so me zavrnili in sem pač šel na GEN-i.

S tem sem jih odje*** še pri bencinu ipd. in njihove kartice tudi ne nosim več sabo.
evil.gif

22. jul 2007
13.445
1.683
113
124
hysterical-1.gif
Pri gen-i imamo 0,32€ višjo položnico od tega izračuna, pri katerem potrebuješ še 1800 zlatih točk.
UnOHGNy.png

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.815
6.782
113
pri taščici
Tisti ki ste sli lani preko zps na gen (in tudi tslisti ki smo tam ze bili pa smo sli na zps). Z novim letom gremo avtomatsko na redni cenik. To pa je lahko tudi do skoraj cetrtino drazji od najcenejsega.
Bo treba jim spet posto posiljati...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.815
6.782
113
pri taščici
Saj vem da jo ima. Ampak a mislis da vedo to vsi ki so sli lani na zps.
A bo zps in mediji kaj obvestil svoje clane in potrosnike, da bodo imeli po novem letu cetrtino drazjo elektriko ce ne bodo "ukrepali" (sklenili novega paketa ali menjali operaterja)?
Na srečo sem vsaj email prebral

22. jul 2007
13.445
1.683
113
124
Ja bo potrebno spet pogodbe pošiljat, namesto da omogočijo kar prijavo preko njihovega portala.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.200
1.206
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tisti ki ste sli lani preko zps na gen (in tudi tslisti ki smo tam ze bili pa smo sli na zps). Z novim letom gremo avtomatsko na redni cenik. To pa je lahko tudi do skoraj cetrtino drazji od najcenejsega.
Sem ravno danes gledal za taščo, gledal, pa ni tako visok. Poleg tega imaš akcijo do skoraj konca januarja Genialno poceni elektrika - ponovno ... Jaz jim 2.1. pošljem pristopnico za tole, pa je ...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.054
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem ravno danes gledal za taščo, gledal, pa ni tako visok. Poleg tega imaš akcijo do skoraj konca januarja Genialno poceni elektrika - ponovno ... Jaz jim 2.1. pošljem pristopnico za tole, pa je ...

sem danes klical in je gospodična dejala, da lahko kuj pošljem, štelo se bo pa od januarja dalje. Bomo videli...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik janus pravi:
Za obstojece narocnike zadostuje ze klic na info center, aktivacija s 1.1.16
pozdrav.gif
Popust si lahko aktiviraš tudi preko spletnega portala Moj Petrol, kadarkoli do konca januarja 2016.

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
Hm, vidim, da nisi razumel mojega posta: odgovarjal sem SJTV, beseda je tekla o gen-i in niihovi aktualni akciji, kaksen petrol
evil.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
Če bi poklical na ECE ali pa jim napisal mail, bi sigurno dobil boljšo ceno
smile-1.gif

Ce ti sploh odgovorijo... Sem pred dvemi tedni dobil od ECE (prej Elektro Gorenjska) novo pogodbo, ker se je iztekla pogodba "zakleni cene"... Sem zelel malo vec informacij se o ponudbi "zakleni cene toplotne crpalke" ... pa sem po telefonu dobi obcutek, da tista gospodicna ni tocno vedela, kaj jo sploh sprasujem... zelel pa sem samo izvedeti, kje najdem tocne pogoje... za tak paket... in kaksno toplotno crpalko moram imeti (imam samo za sanitarno vodo, pa se sedaj ne vem, ce je to dovolj) ... In ker nisem bil z odgovorom po telefonu zadovoljen, sem jim pred enim tednom poslal mail s tem vprasanjem... Do petka se nisem prejel nic... zato sem v petekposlal se en mail... pa zaenkrat se vedno nic ... Kot kaze bo treba razmisljati o menjavi ponudbika... cperav ni nujno, da bo cenejsi...
bonk.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.054
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
Če bi poklical na ECE ali pa jim napisal mail, bi sigurno dobil boljšo ceno
smile-1.gif

Ce ti sploh odgovorijo... Sem pred dvemi tedni dobil od ECE (prej Elektro Gorenjska) novo pogodbo, ker se je iztekla pogodba "zakleni cene"... Sem zelel malo vec informacij se o ponudbi "zakleni cene toplotne crpalke" ... pa sem po telefonu dobi obcutek, da tista gospodicna ni tocno vedela, kaj jo sploh sprasujem... zelel pa sem samo izvedeti, kje najdem tocne pogoje... za tak paket... in kaksno toplotno crpalko moram imeti (imam samo za sanitarno vodo, pa se sedaj ne vem, ce je to dovolj) ... In ker nisem bil z odgovorom po telefonu zadovoljen, sem jim pred enim tednom poslal mail s tem vprasanjem... Do petka se nisem prejel nic... zato sem v petekposlal se en mail... pa zaenkrat se vedno nic ... Kot kaze bo treba razmisljati o menjavi ponudbika... cperav ni nujno, da bo cenejsi...
bonk.gif

A misliš da je na geni kaj bolje? Po 3 tedne ali več čakaš na odgovor po mailu...
bonk.gif