Petelinji zajtrk

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
mislim da ne, v naših "trgoivnah" ga zaenkrat še nisem zasledil...Mislim da ga boš najprej zagledal v kakšnem prodajnem katalogu od Mladinske Knjige.

Trženje da te kap
bonk.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
baje da je z filmov vse vredu, zaenkrat so 3 različice že izšle.

edino kar je narobe je to da so angleški podnapisi čez prlimani, kar je super, se bomo smejal še našim prevajalcem...pa to je problem ker ni nared po Chapterjih film.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Včeraj kupil in pogledal, ni švoh. Podnapisi so kar veliki, ampak načeloma ne motijo. Pa tudi za prebivalce zahodne Slovenije je mogoče kak prevod fajn, ker Gajaš res fajn po prleško seka
zmaga.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Evo, sem tudi sam prišel do tega filma...
cheer.gif

Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Včeraj kupil in pogledal, ni švoh. Podnapisi so kar veliki, ampak načeloma ne motijo. Pa tudi za prebivalce zahodne Slovenije je mogoče kak prevod fajn, ker Gajaš res fajn po prleško seka
zmaga.gif

Se strinjam, zame (za gorenca) prevod kar fajn pride...
grin1.gif

P.S.: sam je pa Zemljičeva fejst baba...
redface-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
no, tud jaz sem pogledal to verzijo, ampak se bo kupil film, ko pride na prodajne police obvezno. mora bit orginal v zbirki!! in ja, pia je res dobra baba!
wink-1.gif

mi je pa ful vsec film
smile-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz sem film pogledal v kinu v drugi rundi, ker sem prvo zamudil... Mi je tudi bil zelo všeč.

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Toliko časa sem se odpravljal v kino, da sem ga "kupil" na DVD-ju
smirk-1.gif

In prvi vtis: po dolgem času spet en slovenski film, ki sem ga pogledal z užitkom. Sploh Pia je res
roza.gif

Definitivno bom kupil film, ko bo uradno izšel na DVD-ju. Prepričan sem da si zasluži mojih nekaj evrov
smile-1.gif

Jezi me le to, da so prizore v avtomehanični delavnici snemali nekaj sto metrov stran od naše hiše, jaz pa sem to izvedel šele tik pred koncem snemanja. Drugače bi šel kaj firbcat
redface-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Si pa res en gustl, jao!

Dober film, še takih, najbolj zapali Gajaš s svojim narečjem in preklinjanjem. Zgodbo bi lahko bolj razširili, pa še kakega dobrega slovenskega igralca vštulili, recimo Šugamana.