Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
baje da je z filmov vse vredu, zaenkrat so 3 različice že izšle.
edino kar je narobe je to da so angleški podnapisi čez prlimani, kar je super, se bomo smejal še našim prevajalcem...pa to je problem ker ni nared po Chapterjih film.
Včeraj kupil in pogledal, ni švoh. Podnapisi so kar veliki, ampak načeloma ne motijo. Pa tudi za prebivalce zahodne Slovenije je mogoče kak prevod fajn, ker Gajaš res fajn po prleško seka
Citat: Uporabnik Kinimod pravi:
Včeraj kupil in pogledal, ni švoh. Podnapisi so kar veliki, ampak načeloma ne motijo. Pa tudi za prebivalce zahodne Slovenije je mogoče kak prevod fajn, ker Gajaš res fajn po prleško seka
no, tud jaz sem pogledal to verzijo, ampak se bo kupil film, ko pride na prodajne police obvezno. mora bit orginal v zbirki!! in ja, pia je res dobra baba!
Toliko časa sem se odpravljal v kino, da sem ga "kupil" na DVD-ju
In prvi vtis: po dolgem času spet en slovenski film, ki sem ga pogledal z užitkom. Sploh Pia je res
Definitivno bom kupil film, ko bo uradno izšel na DVD-ju. Prepričan sem da si zasluži mojih nekaj evrov
Jezi me le to, da so prizore v avtomehanični delavnici snemali nekaj sto metrov stran od naše hiše, jaz pa sem to izvedel šele tik pred koncem snemanja. Drugače bi šel kaj firbcat
Dober film, še takih, najbolj zapali Gajaš s svojim narečjem in preklinjanjem. Zgodbo bi lahko bolj razširili, pa še kakega dobrega slovenskega igralca vštulili, recimo Šugamana.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.