petelinj zajtrk-kje ga dobiti

dejan001

Pripravnik
3. sep 2007
363
0
16
iščem pa iščem pa ga nikjer ni...vse torrente pregeldal..kakšen namig (razen kina in videoteke?)

lp

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
pomoje zaenkrat nikjer....mogoče na kakih torentih bo v kratkem kak CAM.....drugače pa še malo počakati na kakšen DVD RIP

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
ogledati se ga da v kinu. Na torrentih ga še ni ker še ne obstaja v dvd varjanta(dvd rip). Cam varjanta pa ne verjamem da bi obstajala, ker se nobenmu ne da s tem ukvarjat
10.gif

Drugače pa sem si film ogledal v kinu in lahko rečem da me je prijetno presenetil(kakor za slovenski film)
grin1.gif

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Na emule.

p.s. Po ogledu virov sem raje prekinil (se mi zdi, da v filmu ne igra Michelle Wild
grin1.gif
)

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
da je dvd-rip prišel ven med predvajanjem filma v kinematografih....
film sem gledal preden je bil v kinu
evil.gif

Nekdo je dobil delovno kopijo na DVDju za kritiko, pa jim je ušla na Emulo

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Dokler ne bodo izdali DVD-ja, ne bo nič. Dejmo vsaj naše podpirat, če že ne druzga.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Nasploh je problem naših filmov to, da se jih težko dobi na internetu. Folk, ki tako išče filme itak nima namena it v kino samo zato, ker ni našel dvd ripa na torrentih.
smile-1.gif
Podprl jih je pa najbrž res že filmski sklad.

pisatelj

Pripravnik
14. nov 2007
172
0
16
Jst sm su Petelinji zajtrk lepo gledat v kino. Sm pocaku na torek k ma Kolosej popuste, sm se precej prej psru, k sm mislu da bo guzva... No nakoncu nas je blo pa 5 v kinu.
cheer.gif
Je blo tko kt da bi doma gledu film. Aja to je blo v Koloseju v Kranju.
Res dober film, ce ne zarad druzga ga pejte v kino gledat ker je SLO.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:

"Pod njenim oknom?"<---BRUH

Kje bi to dobil na kakem torrentu... lahko PM

Nazadnje uredil moderator:

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Včeraj sem ga gledal v Koloseju LJ. Dvorana skorajda prazna...

Film je res vreden ogleda. Po ogledu zadnjega slo filma v kinu (lani Kratki stiki <--- BEDNO) sem se zaklel, da v kino ne grem več gledat slo filma. Potem ko ni blo slišat slabe kritike o tem filmu sem se le 'ugriznil v jezik' in ogledal film. Ni mi žal. Pravzaprav sem s dvorane odšel z nasmehov na obrazu, da sem končno po dolgem času videl dober slo film
cool-1.gif