Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ogledati se ga da v kinu. Na torrentih ga še ni ker še ne obstaja v dvd varjanta(dvd rip). Cam varjanta pa ne verjamem da bi obstajala, ker se nobenmu ne da s tem ukvarjat
Drugače pa sem si film ogledal v kinu in lahko rečem da me je prijetno presenetil(kakor za slovenski film)
Nasploh je problem naših filmov to, da se jih težko dobi na internetu. Folk, ki tako išče filme itak nima namena it v kino samo zato, ker ni našel dvd ripa na torrentih.
Jst sm su Petelinji zajtrk lepo gledat v kino. Sm pocaku na torek k ma Kolosej popuste, sm se precej prej psru, k sm mislu da bo guzva... No nakoncu nas je blo pa 5 v kinu.
Je blo tko kt da bi doma gledu film. Aja to je blo v Koloseju v Kranju.
Res dober film, ce ne zarad druzga ga pejte v kino gledat ker je SLO.
Včeraj sem ga gledal v Koloseju LJ. Dvorana skorajda prazna...
Film je res vreden ogleda. Po ogledu zadnjega slo filma v kinu (lani Kratki stiki <--- BEDNO) sem se zaklel, da v kino ne grem več gledat slo filma. Potem ko ni blo slišat slabe kritike o tem filmu sem se le 'ugriznil v jezik' in ogledal film. Ni mi žal. Pravzaprav sem s dvorane odšel z nasmehov na obrazu, da sem končno po dolgem času videl dober slo film
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.