Spoštovani upravitelji tega foruma,
kar zadeva poimenovanje podforumov tega foruma prosim za par popravkov stvari, ki so me zmotile, in sicer:
1. Kako zaslužiti prvi milijon EVROV
Če gre za vprašanje naj se na kocu postavi vprašaj. Kot drugo beseda "evrov" je napisana z velikimi črkami - Zakaj? Ne vem! Če je avtor na ta način poskušal rešiti problem velike/male začetnice lahko mirno popravi tako, da piše vse z malo.
Če se je poskušalo narediti zadevo bolj pompozno naj se z veliko napiše tudi besede "milijon". Poudarila bi tudi da gre za zelo obširno tematiko pri kateri je škoda, da se ji zmanjša pomen s tako preprostim poimenovanjem kot je "Kako zaslužiti prvi milijon EVROV", ampak bi se dalo zadevo rešiti na kakšen bolj zanimiv in prefinjen (tudi bolj realen način), ki bi lažje privabila večje množice.
2. Bitka spolov
Javnosti bolj poznana besedna zveza je "Bitka med spoloma", tudi meni deluje bolj umetniško navdahnjena in bolj jasno nakaže za kaj gre.
3. Gibljive slike, glasba,
čemu služi tale vejica na koncu?
Hvala vnaprej. Tudi druge vabim k debati in predlogom za izboljšanje tega foruma. Na splošno pa me moti tako skromno poimenovanje podforumov. Osebno imam raje daljše naslove, ki jasno in nedvoumno nakažejo zakaj gre in zajamejo čisto vse podpomenke določenega pojma. S tako kratkimi naslovi deluje forum zelo skromen in je indikator nebujne domišljije nekaterih moderatorjev, prav tako deluje kot da ste naslove na hitro in pod prisilo napisali zgolj zato, da ne bi bili preveč podobni Suxu.
Lets face it, alter.si je neko nadaljevanje oz. kopija starega tistega pravega suxa. Zakaj bi torej poskušali ustvariti nekaj prisiljeno drugačnega, če vsi vemo koliko je ura? Poleg tega mislim, da se lahko vsi strinjamo, da je bilo (in še vedno je) poimenovanje podforumov na Suxu zelo posrečeno. Ne vsiljujte prosim neke drugačnosti, če je glavna kvaliteta tega foruma predvsem to, da so se zbrali nekateri (za neketere pojme) boljši uporabniki z željo po izboljšanju kvalitete komuniciranja, zanimivosti tem in ohranjanju tistega dobrega duha Suxa.
Tako .... Nekaj misli za boljši začetek in dolgo življensko dobo te skupnosti.
kar zadeva poimenovanje podforumov tega foruma prosim za par popravkov stvari, ki so me zmotile, in sicer:
1. Kako zaslužiti prvi milijon EVROV
Če gre za vprašanje naj se na kocu postavi vprašaj. Kot drugo beseda "evrov" je napisana z velikimi črkami - Zakaj? Ne vem! Če je avtor na ta način poskušal rešiti problem velike/male začetnice lahko mirno popravi tako, da piše vse z malo.
2. Bitka spolov
Javnosti bolj poznana besedna zveza je "Bitka med spoloma", tudi meni deluje bolj umetniško navdahnjena in bolj jasno nakaže za kaj gre.
3. Gibljive slike, glasba,
čemu služi tale vejica na koncu?
Hvala vnaprej. Tudi druge vabim k debati in predlogom za izboljšanje tega foruma. Na splošno pa me moti tako skromno poimenovanje podforumov. Osebno imam raje daljše naslove, ki jasno in nedvoumno nakažejo zakaj gre in zajamejo čisto vse podpomenke določenega pojma. S tako kratkimi naslovi deluje forum zelo skromen in je indikator nebujne domišljije nekaterih moderatorjev, prav tako deluje kot da ste naslove na hitro in pod prisilo napisali zgolj zato, da ne bi bili preveč podobni Suxu.
Tako .... Nekaj misli za boljši začetek in dolgo življensko dobo te skupnosti.