Ravno prodajam svojo dobro staro minolto z vso opremo in kupujem nekaj novejšega. Gledam pentaxa k20d, ki mi nekako najbolj ustreza, ker je cenovno ugoden in nudi veliko. Poleg tega je dodatna oprema dosti cenejsa kot pri nikonu ali canonu in en kup manualnih objektivov se lahko gor da, kar meni zelo ustreza. Sony me je razočaral tako s ceno kot tudi s sliko, tko da a700 ne pride v poštev. Uglavnem, ima kdo k20d in da ga uporablja že lep čas. Predvsem me zanima kako zna komunicirat s flešom (metz,sigma,pentax) in če ga slučajno kdo za makro uporablja. Še tole me zanima. A tisti AF gumb lahko hitro prestavi iz mf na af, ne glede na to, v katerem načinu si?
Nisem ga sicer še v živo sprobal, ampak po slikah zgleda lepo trdno narejen in da lepo sede v roko..seveda z gripom. Mi je zelo pomembno, da se aparat lepo drži, ker ga imam po par ur v rokah in je zoprno, če ni dobro narejen. Moja minolta 7d je tle prekašala vse v vseh razredih
hvala
Nisem ga sicer še v živo sprobal, ampak po slikah zgleda lepo trdno narejen in da lepo sede v roko..seveda z gripom. Mi je zelo pomembno, da se aparat lepo drži, ker ga imam po par ur v rokah in je zoprno, če ni dobro narejen. Moja minolta 7d je tle prekašala vse v vseh razredih
hvala