Peiying navigacija

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Kot omenja naslov me zanima če kdo pozna navigacijo Peiying...konkretno me zanima model PY-GPS4303 , nameščen je windows CE 5.0, kaj to pomeni za navigacijo? dobro/slabo? .....je pa to nek polski proizvajalec .....mnenja....hvala in lp

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Zakaj bi experimentiral... če tukaj na alterju lepo teče opremljanje in vzdrževanje wayteq-ov.

70-90€ pa tudi ni velik za nekaj kar veš, da boš usposobil .

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
@boskosi
te naprave pa res ne priporočam..dejansko sploh ne razumem, da se dandanes še kje v EU prodajajo naprave z tako nizkimi sistemskimi specifikacijami.

MediaTek MT3351 CPU 462MHz, 64MB RAM
13.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
no sprašujem zato ker se niti malo ne spoznam na te navigacije in imajo to v Jagru za 50€ .......torej kje dobiš wayteq za 70-90€?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
saj 50 eur je vredna, ne rečem, ampak dvomim, da boš na njej lahko fural popularnega iGO Primo dvojko..Če pa nisi občutljiv na grafični vmesnik navi softwera in ne porebuješ naprednejših funkcij, pač naložiš starega, dobrega in predvsem zanesljivega iGO8, ki itak tudi uporablja najnovejše karte.

za 70 eur Wayteqa res ne boš dobil (razen rabljenega). Cene novih pa so itak znane.

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
aha pol je poanta bolj zmogljive naprave samo v tem da lahko uporabljaš novejši, zmogljivejši in tudi zahtevnejši grafični vmesnik....no to me v bistvu ne skrbi oziroma nisem ravno občutljiv na to....če sem do zdaj uporabljal ovi maps ki tudi ni nek višek tehnike kar se tiče grafičnega vmesnika....meni je najbolj važna funkcionalnost, tak da če je zaradi tega lahko strojno manj zmogljiva oprema mi je to sprejemljivo.......je še kaj druga pomembno pri tem.....vidim da nekatere navigacijske naprave imajo gor že win 6.0 ce, ta ima win 5.0, kaj v bistvu to pomeni, da ima navigacija dodaten program za navigacijo, je kot neke vrste dlančnik??

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
potem bo tudi ta naprava dobra! WinCe verzija pomeni samo verzija op. sistema, ki je naložen na napravi in nima neposrednega vpliva na sam iGO navigacijski softwer. Približno tako kot bi naredil primerjavo za PC med Windows 7 in Windows 8. na obeh pač lahko enako kvalitetno gledaš www.redtube.com
grin1.gif

Teoretično je naprava tudi dlančnik za združljive programe, vendar konec koncev je njen primarni namen poganjanje navigacije, zato je vse ostalo drugega pomena..

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
samo razprodali so jih pa v par urah.....zanimivo, kdo bi si mislil....hmmmm
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
...ja je prišo kaki fejst pečeni..pol pa jih boš vido v nedeljo na kramaru ali pa na bolhi za 30 € več
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ne bo potrebno dolgo čakat, ko boš te kupce našel tukaj na forumu
evil.gif

Kupili so jih, ker je bilo poceni in vprašanje, če je kdo gledal na specifikacije, ko bo pa potrebno kaj gor naložit se bodo pa začeli problemi.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Ne bo potrebno dolgo čakat, ko boš te kupce našel tukaj na forumu
evil.gif

Kupili so jih, ker je bilo poceni in vprašanje, če je kdo gledal na specifikacije, ko bo pa potrebno kaj gor naložit se bodo pa začeli problemi.

ja kot Jegerska firma Everton,kao isti klump kot first...
evil.gif

heckler

Pripravnik
3. feb 2011
106
0
16
Novo mesto
Ja Popotnik, kar pripravi linke, da jih boš pošiljal na ZS PeiYingovcev. Tebi in Janchu ne bo nikoli zmanjkalo dela. Ali
sprasujem se.gif
morda o SPju?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@heckler

Nekaj sva že razmišljala v tej smeri ampak sva ostala zaenkrat samo pri razmušljanju
smile-1.gif

Drugače nama pa na forumu dela nikoli ne zmanjka, tu pa tam včasih še kdo primakne za kako pivo in ko oba najdeva čas se dobiva in kakega
nahrung002.gif
spijeva skupaj.