Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Dejstvo je da je merkator generik sir (črtasta znamka) poden od sira in verjetno po inšpekcijskih normah komaj zadostuje oznaki sir (narejena je pa iz mleka v prahu, malo vode in pa mlečnega sirila + 10Ejev). Skratka če hočeš zraven pršuta jest tak sir ti res ni pomoči in sam bi tudi imel tudi slab dan zaradi tega!![]()
Je pa jasno kriv kupec, saj mu niso podtaknili sira!![]()
sir je isti, kot tisti, ki stane par € več, razlika je predvsem v tem, da je od proizvodnje do trgovine 3/4 manj dejavnikov in posledično si lahko privoščijo nekoliko nižjo ceno.
sam rad kupujem namaz iz paprike - zadnjič sem rabil večjo količino, pa je bil "generični" 650g toliko, kot original 250g. pa sem kupil - razlike nobene, razen v mojem žepu.
isto je v Šparu - Spar S Budget, prav tako vse čist okej.
Ne vem če to drži.
Recimo primeri:
- sir ementalec M generik pakiran -> totalna plastika ne vem če kje lahko dobiš tak sir (recimo slovenske izdelave)
- sladoled M generik -> pa kaj se hecaš, tako zanič sladoleda ne dobiš če ga iščeš
- pašta (makaroni) s-budget 1kg -> ne moreš skuhat ker je vedno trda in hkrati razkuhana, take pašte ne dobiš pri nas nikjer
- olive s-budet -> slano kot inčuni, zanič ... ne dobiš pri nas v tako obliki
.. druga stvar so pa recimo izdelki M znamke (tu je dejasnko res samo rebrand slovenskih izdelkov) ali pa Špar znamke (ne s-budget, to je drugo).
Skratka te low budget znamke so totalen poden od kvalitete in četudi delajo tole slovenski proizvajalci (recimo črtasti generik sir) je tole ločena linija ki se drugače pri nas ne prodaja, mogoče pa izvažajo na kosovo in pdobne dežele, samo pri nas tega ne dobiš!