Peesdarija na pohodu!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako lahko kdorkoli tukaj reče, da je hjundaj boljši od MB. in to mi gre primerjat 2000 in 2003 letnik. ne bi rekel 1989 in 2009.

niste resni. hjundaj ni bil in še danes ni avto. kako bo jutri ne vem.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sedi 5. Da je katerikoli korejski izdelek dober lahko rečeta samo 2 tipa ljudi;

1. Tisi, ki nimajo pojma o avtih in jim je itak vseeno z čim se vozijo, dokler ima zadeva volan in 4 kolesa.
2. Tisi, ki si boljšega ne morejo privoščiti.

Kolega ima i30 in ko se presedem v svojega golfa (ki je mimogrede stal enako kot i30), glej, brezveze, čisto drugi svet (tudi sam to prizna). Da ne omenjam, da mu 1.6 crdi porabi več ko moj 1.2 tsi, gre pa tako slabo, da bi včasih avtovleko potreboval, da mu pomaga speljati. Kakorkoli, jaz te korejske polizdelke preziram pa lahko ima zaradi mene 500ps za 15k eur.
crazy1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Ja, i30 (se ravno vozim z njim) je že zastarel v primerjavi z G6, novo astro, kmalu tudi focusom. AMpak ko je prišel ven, je bil praktično na nivoju G5. Imajo smolo oz. morda premalo znanja, da bi avto spravili za 2 generaciji naprej in ako za stalno ujeli korak. Tako pa pride nov ven, je čisto na nivoju razreda, ampak kaj, ko ta razred če pol leta ali leto stopi korak naprej, i30 pa ne.
Je pa i20, recimo na nivoju. Smo ravno delali primerjalca. Skratka, ne moreš posploševat ...

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Tale genesis je odličen avto in sem prepričan da za tak denar se težko najde več zabave z avtomobilom. Pa nehajte z primerjavami rabljenih vozil
Takoj bi mel takega genesisa (malo za driftat, veliko za vozit
grin1.gif
ali obratno hehe)

gsm

Pripravnik
6. okt 2009
53
0
6
res me cudi, zakaj gre Hyundai IX35 v Nemciji kot tople zemlje, v promet.
Ima kdo odgovor?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
cena, garancija, odnos, kupna moč..

ni vse sam v podvozju, tehnologiji itd.

bom drgač povedal. če bi vsak imel možnost vzeti in voziti ter vzdrževati kar mu poželi srce. torej da bi bil<edini pogoj, da zadevo upšorabljaš, ne da jo sami zbiraš.
recimo blagovna menjava..avto se dela 48 ur. ti oddelaš 48 ur in vzameš avto k ti sede, d aga boš vozil.

verjetno bi vzhodne zadeve šle rakom žvižgat. sam osebno bi v takem primeru razmišljal samo o zvezdi. ker ma večjo družino mam pa minibus. ampak enkrat bo zvezda. pa če bo dvosed magari.
in dvomim, da so sanje koga hjundaj, kia, proton,

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
potem bi tudi zvezda propadla je preveč vsakdanja in preveč serijska.potem bi na cesti videl razne zonde,f1,ferrar in ostalo eksotiko

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
verjetno nisi veliko zgrešil.

ampak ali so tvoji primerki za vsakdanjo rabo? rekel sem nekaj akr boš rbail, ti bo služilo.
poznam ferrari lastnika. na siht se redko z njim vozi

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
če je pogoj samo ta da se vozim ne vidim nobenega problema zakaj se ne bi z zondo,ferrarijema li aston martinom odpeljal v službo.ne boš verjel celo zimske gume bi mu gor poknil na lite original felge

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.644
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik softi pravi:
verjetno bi vzhodne zadeve šle rakom žvižgat. sam osebno bi v takem primeru razmišljal samo o zvezdi. ker ma večjo družino mam pa minibus. ampak enkrat bo zvezda. pa če bo dvosed magari.
in dvomim, da so sanje koga hjundaj, kia, proton,
Če bi imel vsaj malo pojma o ekonomiji, bi vedel da bi v takšnem primeru Mercedes ML stal 350.000€, Hyundai IX35 bi bil 100.000€, polek tega pa bi bilo na tržišču še precej ČangŠlang terenecev za 20.000€, ki bi prav tako imeli svoje kupce. Ti pa si s svojim sanjskim zaskužkom (kakršnega omenjaš) še vedno ne bi mogel privoščiti kaj več kot Hyundai IX35.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a je šiht edina uporabna vrednost tega vozila. æe ja, ok.

kakorkoli. rekel sem, da korejskih jajčk ne bi bilo. marsikdo, ki se vozi daleč in avto uporablja, ne bi vzel ferrarija, <ampak kake rojse, bentlije..čeprav dvomim, da bi e plus, 5 plus, a5 plus serije izumrle.

pro ceed pa sigurno bi

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Hyundai bo za kupit, ko bodo porihtal podvozje in se dizajnersko spravli predvsem na notranjost.

gsm

Pripravnik
6. okt 2009
53
0
6
meni je ze vec nemcev reklo, da oni kupujejo svoja vozila zaradi podpore svojega gospodarstva.

znanec ( v projekt biroju za os. vozila BMW blizu Münchna) govori, naj kupim japonca (v zadnjem casu ze koejca).....ces, mi itak nimamo avtomobilske industrije (kot npr Norveska...)

kaj si naj mislim ob tem???

Nazadnje urejeno:

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik gsm pravi:
meni je ze vec nemcev reklo, da oni kupujejo svoja vozila zaradi podpore svojega gospodarstva.

znanec ( v projekt biroju za os. vozila BMW blizu Münchna) govori, naj kupim japonca (v zadnjem casu ze koejca).....ces, mi itak nimamo avtomobilske industrije (kot npr Norveska...)

kaj si naj mislim ob tem???

Saj nemška avtoindustrija (pa tudi večina drugih), vključno z zvezdami, propelerji in defektnimi olimpijskimi krogi, je dejansko tudi že - TURŠKA
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.390
5.665
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Hyundai bo za kupit, ko bodo porihtal podvozje in se dizajnersko spravli predvsem na notranjost.

To drži ko sedim v svoji Lantri iz 98......ko pa se vsedeš v i30 je pa čist tko kot je rekel SJTV1........G5 stayl.....ne boš verjel upal bi si trdit da je ravno podvozje celo trše od golfovega

Kamele0N

23. jul 2008
42.390
5.665
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kakorkoli. rekel sem, da korejskih jajčk ne bi bilo.

Kakorkol obračaš.......nej bo propeler....zvezda......olimpijski krogi.......maš 95% šanse če jih je treba iz tovarne transportirat na kako tržišče z ladjo jih bo pripeljal Hyundaijev motor
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.390
5.665
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Avta iz prvega in drugega videa sploh nista enaka. Prvi zgleda res divje, na drugem videu pa mnogo manj.

se strinjam s tabo.....samo da meni pa ravno prvi iz računalniške animacije zgleda "plastikfantastik" proti unemu iz RL testa