Pedri Policajski (PP) spet serjejo

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pedri bodo spet colali, dober mene so že oglobili ta teden na Celovški v Lublani ko sta me dva Pedra s plavimi lampami prisilila k zaustavitvi , kljub temu da nisem ogrožal nikogar drugega kot sebe če nisem bil pripet
10.gif

Tle gre za denar in normo , ne za varnost
jezen.gif

http://www.rtvslo.si/slovenija/policija-bo-bolj-pozorno-preverjala-ali-ste-pripeti/291089
Marš banda pedrovska

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Dejansko so policisti krivi ja. Zjutraj, ko se zbudi si reče "Nič, danes bomo malo preverjali uporabo varnostnih pasov." in potem pride v službo in v glavi [cenzura]čka kot si ti, postane "[cenzura]", ker ti je stisno kazn.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
saj ogrožamo sebe, ne tebe in ne pedrov s P tablicami
Pa saj je blo rečeno da bodo zmanjšali kazni za nepomembne prekrške ko ne ogrožaš drugih ! In z nepripenjanjem drugih ne ogrožaš to je jasno mar ne !

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
glej dvakrat sem že konkretno treščil in obakrat volan zavil okrog.

Nazadnje urejeno:

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
glej dvakrat sem že konkretno treščil in obakrat volan zavil okrog.
To pove vse o tebiiii
Da tvojega podpisa sloh ne omenjam....

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

Ogrožaš seveda naše denarnice, ker moramo plačevati za tvoje zdravljenje, ti pa v tem času ne ustvarjaš dodane vrednosti in ne plačuješ davkov.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
..... v več kot petindvajsetih letih vožnje, ne pa ti kateri si komaj toliko star (če).. Tudi to pove veliko

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Če te pa moti moj podpis si lahko samo [cenzura] ali pa čefur. Ne obregaj se oben je legalen !

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če ti je vseeno za življenje obstajajo bolj učinkoviti načini samomora, tudi kazni ne boš dobil.
Če mu ne rata, čist lahko tut kazen faše, tko da se je treba potrudit.
uf-1.gif

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Z lepim se hvališ! Upam le, da nisi koga drugega spravil v nesrečo, kar je lahko kaj hitro !!!
Sicer pa, mene je rešil pas pred 25 leti, ko sem imel eno staro stoenko, in sem se kar nekajkrat obrnil preko strehe na cesti! Več ne bom govoril! Jaz se privežem, mislim da 99,9999 %.
Vsem pa želim varno vožno, predvsem pa ne ogrožajte sebe , niti ostalih !!
To je pa že druga tema!!

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Pa saj je blo rečeno da bodo zmanjšali kazni za nepomembne prekrške ko ne ogrožaš drugih ! In z nepripenjanjem drugih ne ogrožaš to je jasno mar ne !

Kot so ti že povedali - ogrožaš denar davkoplačevalcev, ki ti morajo častit šivanje tvojih črev ob morebitni nesreči.
smirk-1.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
No, sem pa preprican, da s takim odnosom vedno naletis na lepo besedo pri policajih
evil.gif
Najbrz se potem vedno cudis, zakaj ti "pedri" gledajo se nitke v zarnicah in koliko flajstrov imas v prvi pomoci.

edit: namenjeno avtorju

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Nič mu nisem dejal, ima legalno pravico, to da so pedri je pa itak dejstvo

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
to je moj problem !
Aja pa dosedaj nisem bil dneva na zdravljenju , tako da mi prihrani tiste kaj se lahko zgodi. Tebi naj kar colajo za nekaj neprivezanih metrov v avtu , meni ni treba...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.