PEDOFILSKI DUHOVNIKI in GNILA CERKEV!

Batman

Zelenc'
18. jul 2011
22
0
1
Duhovnika, osumljena pedofilije, še vedno v stiku z otroki. Cerkev suma ni prijavila pristojnim civilnim institucijam. Kakšno sprenevedanje od kurca! Zdaj pa spet v nedeljo na mašo...folk je neverjeten

Nazadnje uredil moderator:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Se popolnoma strijam... Morali bi objavit tudi ime fajmoštra.......

Naah, ni v skladu z varovanjem osebnih podatkov.
Now... Kastracija je pa bolj primerna - saj se vedno obstaja oddelek inkvizijicije, oni so (bili) strokovnjaki za take stvari
smile-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Osumljence zmeraj z polnimi imeni vlačijo po cajtngih, naprimer Paravinja?

Zakaj tega nebi, plus seznam pedofilov bi moral biti javen.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Zakaj tega nebi, plus seznam pedofilov bi moral biti javen.
Seznam pedofilov mora ostat tajen.
Interes žrtve je bolj pomemben od tvoje željo po naslajanju in kazanju s prstom za žrtvijo, potem ko boš povezal storilca in žrtev.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Za kaj vse je že bil Janša osumljen? In tudi pri njem govorijo, da se že zaradi sumov nikoli več ne bi smel ukvarjati s politiko. Turk je tudi osumljen, da je ni pojasnil vsega v zvezi velikovškega terorističnega dejanja. Da o Kresalovi, Golobiču... ne zgubljam besed.
Eno je sum, drugo obsodba. Ko je pa stvar enkrat pravnomočno dokazana se pa stvar meri z drugimi vatli in takrat bi se strinjal z marsikaterim gornjim zapisom.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
Citat:
Uporabnik Batman pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
In portal razkrito.net laufa...ne? Ze placujes za reklamo na alterju?

Te je prizadelo pisanje o cerkvi? Podpiraš taka sramotna dejanja?
Ne podpiram. zdej si pa ti na vrsti: Torej a portal laufa in koliko placujes alterju da lahk stalno reklamiras linke?

Batman

Zelenc'
18. jul 2011
22
0
1
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Batman pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
In portal razkrito.net laufa...ne? Ze placujes za reklamo na alterju?

Te je prizadelo pisanje o cerkvi? Podpiraš taka sramotna dejanja?
Ne podpiram. zdej si pa ti na vrsti: Torej a portal laufa in koliko placujes alterju da lahk stalno reklamiras linke?

Evo me...kot prvo bi rad povedal, da nimam veze z razkrito...mogoče pa mi bodo fantje na razkrito kaj nakazali...kot drugo vsak ima svoje priljubljene strani/portale...rtvslo, siol, zurnal24, 24ur , slovenskenovice.si ne spadajo pod spam? Lahko bi napisal katere linke lahko objavljamo...itak te sama vsebina ne zanima...mene pa zanima, če lahko tvoje priljubljene linke objavljam in sicer: policist.si, druzina.si, 24kur.com...sem kaj pozabil?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
Nic od tega ni moj priljubljen link tako da mi je vseeno ce objavljas ali ne. Je pa stvar taka, da bolj ocitno portala ne bi mogel reklamirati tako da se niti ne trudi z razlagami.

Da pa ne bos zivel v zmoti - moj pribljubljen link je alter.si - bi lahko ze sam sklepal ane?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Po mojem bi bil že čas, da poleg pedofilskega duhovnika, na Dob pošljemo še kakšnega škofa, ki veselo prikriva in skriva dejanja pedofilskih duhovnikov. To bi bila sicer afera brez primere. Tvegali bi tudi spor z Vatikanom. Ne glede na vse je Slovenija neodvisna država in Vatikan tukaj nima nobenih pristojnosti. Ko bo šel sedet prvi škof zaradi zaščite duhovnika pedofila, se bo marsikaj spremenilo.