Pedofilija

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
467716-post_slo.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mislim, da niste razumeli kam patriot cilja, po eni strani ima prav, ampak temu se pač potem ne reče pedofilija, ampak...recimo nekaj drugega. Gre se pač za sex med dvema, zelo generacijsko različnima, človekoma. Eni porivajo še mlajše, kot so njihove hčerke, eni gredo celo tako daleč, da porivajo mlajše, kot so njihove vnukinje...drugi pa so na to izjemno favšljivi
wink-1.gif

Nisem nič nevoščljiv, komod dobim 20 ali več let mlajšo, ampak mi je to moralno popolnoma nesprejemljivo. Ðizs, takrat ko je bila dojenček, sem bil jaz že zdavnaj odrasel.

K sreči se v RL družim s takimi, ki jim je slinjenje recimo 40+ letnika 17 letnici ogabno.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dejmo bit ekzaktni...policist s triletno solo....

A nimate sedaj minimalno 7-letne šole?

(3 leta poklicne, potem dve do V. stopnje in 2 policijske.)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.425
113
Ja v tvojem svetu kjer steje V stopnja izobrazbe bi lahko rekli da 3+2+1,5 ampak zdaj bodo imeli po usposabljanju in diplomi priznano VI stopnjo izobrazbe. Tko da se ti bo podrl svet.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
hysterical-1.gif

ka patriot? se staraš, pa se ti vedno mlajše dopadejo in te panika grabi, pa ne upaš drgač vprašat, če je to normalno?
grims-1.gif

nič bat, tak je, to pride z leti, ni pa nič nevarnega, samo kakšna sekunda pogleda na skrivaj in požiranje sline in to je to, to je vse.
zmaga.gif

Drugič pa kr direkt vprašaj kirga še bolj starega, kar se starostnih simptomov tiče, če je pošten ti bo že po pravic razložil
priden.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
Danes v Svetu, 59 letnik z 22 letnico, otrok je star 4-5 let.Se selijo na Filipine.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ahaa.... pol pa ni pedofilije, če ima ženska premladga, al kako?
sprasujem se.gif

Vprašej svojo, če ima mlajšega od 15 let ali ne, pa boš vedel
rolleyes-1.gif
tebe vprašam. Kaj bi zdaj drugi odgovarjal namesto tebe

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
hysterical-1.gif

Neprestano pluvaš po mladih, ko kdo odgovori na tvoje idiotizme, smo pa kao sovražni do starejših
hysterical-1.gif
.. ne sovražni. Ni tega mislil. Bolj nesposobni od starejših. Sicer ne vsi mladi, ampak v tej temi se že najdeta vsaj dva....
aplauz.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.781
113
No zgleda si res bolj počasne sorte in ti ni dovolj že parkrat zapisano v temi.
Čakej, ti bom še prav počasi napisal, da boš lažje prebral. Sex starejšega/starejše z osebo mlajšo od 15 let ni dovoljen.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Danes v Svetu, 59 letnik z 22 letnico, otrok je star 4-5 let.Se selijo na Filipine.
prokleta gamad bogatunska
jezen.gif

Niso še naredli takšne jahte, hiše , avta.....da bi bil kirmu fouš, ampak mlado meso s kerim si ta elitna pokvarjena drhal prireja orgije
jezen.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
prokleta gamad bogatunska
jezen.gif

Niso še naredli takšne jahte, hiše , avta.....da bi bil kirmu fouš, ampak mlado meso s kerim si ta elitna pokvarjena drhal prireja orgije
jezen.gif

Kakšna gamad....

se se mu vidi, da je en "revež".... ki mu je malo zašlo. Baje, da je za 15k€ dol bajto kupu in sedaj bo kr nevem kak hud podjetnik dol ratal. Ko mu bodo dal pest riža.....

Mah kak turizem, bi pa mogoče šel... da bi naše malo pod ceno dol vozil...
smile-1.gif
Pa še kake babe rihtal....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mislim, da niste razumeli kam patriot cilja, po eni strani ima prav, ampak temu se pač potem ne reče pedofilija, ampak...recimo nekaj drugega. Gre se pač za sex med dvema, zelo generacijsko različnima, človekoma. Eni porivajo še mlajše, kot so njihove hčerke, eni gredo celo tako daleč, da porivajo mlajše, kot so njihove vnukinje...drugi pa so na to izjemno favšljivi
wink-1.gif

Nisem nič nevoščljiv, komod dobim 20 ali več let mlajšo, ampak mi je to moralno popolnoma nesprejemljivo. Ðizs, takrat ko je bila dojenček, sem bil jaz že zdavnaj odrasel.

K sreči se v RL družim s takimi, ki jim je slinjenje recimo 40+ letnika 17 letnici ogabno.

Aja, kje pa??? A pred šolo s prilagojenim programom?

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Oča dajte se dol vsest pa pojejte ono tabletko ko so jo zadnjič doktor dali...saj te vete da ni dobro za srce če se razburite...bo vnučka dala na tv vašo najljubšo epizodo gozdarske hiše Falkenau pa bo ok....

Ti pa si primer inteligentnega policista (ni da ni)...
evil.gif

Če se formula mogoče res glasi: Kakršna policija - taka država, nam pa res ni pomoči!

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Kaj pa ce 20letnca hoce 40letnika ?

Kaj takega ni tako redko.

Čez 3 ali 5 let, ko pa 20.letnice ne bodo imele v žepu niti za kartico Urbana (1.20 evra), pa bo to dokaj običajno...
Seveda govorim o 40-letniku s službo...

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
ksz

Alter kot Alter ... sicer pa ima vsako obdobje v življenju svoje pluse in minuse, zmagaš če uspeš iz še tako slabe situacije potegniti čim več pozitivnega ... na vseh področjih ...
Mladost je lepa, starost je lahko tudi ... časi se žal, ali na srečo, spreminjajo, staramo se vsi, tako da bo danes pametni mladenič jutri starec ...

Delno sem off, a kdor razume pač razume, kdor ne, tudi prav... mogoče nekoč bo ...
wink-1.gif

Tako je! In tako bo tudi velepametni Apollo8 jutri starec, ki bo moral vzeti nekaj tablet dnevno. In bo lahko kakšni 20-letnici samo še lizal. Če mu bo kakšna to sploh pustila...
evil.gif

No, mogoče mu bo dovolj lizanje 70-letnice...
hysterical-1.gif

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Ja, tako pač je. Lepljenka zgoraj to lepo pove. In pokaže.

Naj mulc pride do svojh prvih petsto tisoč evrov, naj zdrži pri seksu (brez treh time-outov!) recimo 45 minut, naj postane šarmanten sogovornik V ŽIVO, ne pa pritiskač na ekranček mobilca
ne-ne-1.gif
, pa bo zanimiv za mnoge ženske....

Zanimiv ne samo v svojem bloku, ali mogoče naselju, temveč MNOGO širše.
2178352-xna.jpg.pagespeed.ic.XsekGOXezP69GESpDUet.jpg

Priponke

• 2178352-xna.jpg.pagespeed.ic.XsekGOXezP69GESpDUet.jpg
    2178352-xna.jpg.pagespeed.ic.XsekGOXezP69GESpDUet.jpg
    28,1 KB · Ogledi: 90
Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Ker meni ne, potem pa seveda - tebi.
Ti pa si poznavalec! Poznavalec tujih življenj! Pozanavalec, kaj kdo počne... Vrhunsko!
bonk.gif

Poglej ko sem te citiral in boš videl kdo se ima za poznavalca. Kar očitaš drugim, delaš sam. Jaz sem pa morda zadel preveč v živo slučajno, ne zamerit.