Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mislim, da niste razumeli kam patriot cilja, po eni strani ima prav, ampak temu se pač potem ne reče pedofilija, ampak...recimo nekaj drugega. Gre se pač za sex med dvema, zelo generacijsko različnima, človekoma. Eni porivajo še mlajše, kot so njihove hčerke, eni gredo celo tako daleč, da porivajo mlajše, kot so njihove vnukinje...drugi pa so na to izjemno favšljivi
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dejmo bit ekzaktni...policist s triletno solo....
tebe vprašam. Kaj bi zdaj drugi odgovarjal namesto tebeCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ahaa.... pol pa ni pedofilije, če ima ženska premladga, al kako?
Vprašej svojo, če ima mlajšega od 15 let ali ne, pa boš vedel
.. ne sovražni. Ni tega mislil. Bolj nesposobni od starejših. Sicer ne vsi mladi, ampak v tej temi se že najdeta vsaj dva....Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Neprestano pluvaš po mladih, ko kdo odgovori na tvoje idiotizme, smo pa kao sovražni do starejših
prokleta gamad bogatunskaCitat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Danes v Svetu, 59 letnik z 22 letnico, otrok je star 4-5 let.Se selijo na Filipine.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
prokleta gamad bogatunskaCitat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Danes v Svetu, 59 letnik z 22 letnico, otrok je star 4-5 let.Se selijo na Filipine.
Niso še naredli takšne jahte, hiše , avta.....da bi bil kirmu fouš, ampak mlado meso s kerim si ta elitna pokvarjena drhal prireja orgije
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mislim, da niste razumeli kam patriot cilja, po eni strani ima prav, ampak temu se pač potem ne reče pedofilija, ampak...recimo nekaj drugega. Gre se pač za sex med dvema, zelo generacijsko različnima, človekoma. Eni porivajo še mlajše, kot so njihove hčerke, eni gredo celo tako daleč, da porivajo mlajše, kot so njihove vnukinje...drugi pa so na to izjemno favšljivi
Nisem nič nevoščljiv, komod dobim 20 ali več let mlajšo, ampak mi je to moralno popolnoma nesprejemljivo. Ðizs, takrat ko je bila dojenček, sem bil jaz že zdavnaj odrasel.
K sreči se v RL družim s takimi, ki jim je slinjenje recimo 40+ letnika 17 letnici ogabno.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Oča dajte se dol vsest pa pojejte ono tabletko ko so jo zadnjič doktor dali...saj te vete da ni dobro za srce če se razburite...bo vnučka dala na tv vašo najljubšo epizodo gozdarske hiše Falkenau pa bo ok....
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Kaj pa ce 20letnca hoce 40letnika ?
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
ksz
Alter kot Alter ... sicer pa ima vsako obdobje v življenju svoje pluse in minuse, zmagaš če uspeš iz še tako slabe situacije potegniti čim več pozitivnega ... na vseh področjih ...
Mladost je lepa, starost je lahko tudi ... časi se žal, ali na srečo, spreminjajo, staramo se vsi, tako da bo danes pametni mladenič jutri starec ...
Delno sem off, a kdor razume pač razume, kdor ne, tudi prav... mogoče nekoč bo ...
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Ker meni ne, potem pa seveda - tebi.
Ti pa si poznavalec! Poznavalec tujih življenj! Pozanavalec, kaj kdo počne... Vrhunsko!