Pecnit eno prek interneta - FB, Netlog, Alter,itd.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Sem zadnjič nekaj razmišljal kak pecnit kako pupo prek interneta. Če obrnem vloge in da meni kar neka X.Y. oseba pošlje ZS, pa recimo da sem že prej videl njeno sliko in si jo vizualno predstavljam, ne vem no, če bi šel kar tak na pijačo.

Kolko mam šans za uspeh? Je pommebno če se slikam pomanjkljivo oblečem pa z napihnjenimi mišicami, ali sm lahko kar v trenirki?

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Najprej moraš met mišice potem se lahko slikaš z napihnjenimi mišicami, še prej pa vprašaj starše, če ti dovolijo pri 15 letih imet punco

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Punco lahko imam, samo me vun ne spustijo. Pa sem mislil, če bi malo mišice natreniral, se slikal nabildan, pol pa čakal na ribo.
uf-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Slikaj se v kopalnici z mobitelom v ogledalo, to je pravilo n1

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Slikaj se v kopalnici z mobitelom v ogledalo, to je pravilo n1

Ne sme pozabit tudi na to, da se more v ogledalu blisk fleša videt.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
naj katera punca kako probno sliko naredi, pa bomo povedali kaj dela narobe
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
gre. In to lazje kot v rl.

Zakaj nebi sel na drinkič?

Jaz sem šel z eno alterko kar na morje za par dni.
Ma še danes "mojo" titulo.

Mojo bivšo, ki me je sicer pustla par dni nazaj
sma bla skupaj 2 leti. Pecnil preko enega pejdža.
Bla 25km stran doma pa sma sla se isti vecer na
pijaco. Pac sma si bla takoj vsec...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz sem se samo enkrat na ta način zafrknil, deklina je imela sliko izpred par let, ko je tehtala še 50kg proti aktualnim 100kg. Takoj ko je prisedla, se mi je avto kar povesil na sopotnikovo stran. Noben sistem ni ziher.
smile-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Sans za uspeh mas tolk, kolikor si dober v retoriki. Ce zenska ni ravno naduta 100 na uro (sm pa tja take visijo z dreves) se vsako lahk na pjaco dobi, tud ce je pamela anderson. bodi naravn in ne blefirej !

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ma fantje, sploh tisti med prvimi odgovori, ne se zdaj norca delat. Z babo sma šla narazen, 3 tedne že nisem dobo, prej sem bil pa redno navajen.
Sem šel včeraj na Ribičijo, materjala kolikor hočeš, pa niso kaj dosti prijemale, po pravici povedano niti nisem bil kaj preveč pri volji za pecanje.
Zdaj sem se pa spomno, če bi kako prek interneta probal tak na izi zahaklat. Tu lahko delam na kvantiteti, pošljem stotim ZS, pa če mi 1/3 nazaj odgovori, od teh pa ene 3 zagrabijo, ne bi bilo slabo. Sploh ker lahko v 10 minutah 100 copy/paste sporočil pošljem.

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem se samo enkrat na ta način zafrknil, deklina je imela sliko izpred par let, ko je tehtala še 50kg proti aktualnim 100kg. Takoj ko je prisedla, se mi je avto kar povesil na sopotnikovo stran. Noben sistem ni ziher.
smile-1.gif
Ma to sem se jaz tudi že enkrat nasankal, pa sem takrat rekel da nikol več. Evo pa spet razmišljam o tem.
Bejba se je samo z enega profila slikala, pridem na pijačo in je imela nos nekam čudno boksarski in postrani. Tak da sem celo pijačo razmišljal samo o tem, če ji dam lubčka, na katero stran naj glavo nagnem.
uf-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ma ja. Te s slikami znajo bit krute.

Mam pa drugo obramo: če ni aktivna športnica oz. Podobno (zadnja je bila baletka in sedaj preskakuje ovire. S konjem) nima šans, edino če ma fb zabasan s svojimi slikami prejsnega vikenda. Enkrat mi je na
dejtič uletela 14 letnica, in mi je pol povedala da ni 17 in da komaj gre na gimnazijo. Bil pa
sem 18 takrat. Mi je je pa škoda, ker je bla RES huda.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
smile-1.gif

Sam stari to pa je moglo bit boleče, v vsakem pogledu
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
smile-1.gif

Sam stari to pa je moglo bit boleče, v vsakem pogledu
evil.gif

Na vsak blind date mores met backup klic; kolegu naročis da te 15min zatem ko se dobita pokliče; uregentno nujen primer,
njegov pes si je zlomil nogo in ga moras peljat v vet.

Vsaka nasede. Če je dejt kul, pa mu samo das zasedeno oz. si isklopiš tel že prej.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
al pa dvigneš pa na izi rečeš, da si na pijači z eno kul punco .. pa odložiš
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
se mi zdi da ni tolk problem v mediju, ampak nasploh dejtanje v zadnjem času .. al ni normalnih punc al pa jaz nevem kje se zadržujejo
grin1.gif