Škatla je stara 3 leta, pred nekaj dnevi se mi je začelo dogajati da se kdaj pa kdaj ni hotel zagnati ali pa je sredi dela zmrznil, ker ni reagiral na nič sem ga bil prisiljen resetirati in po resetu se ni hotel zagnati....... danes pa sploh ne, ostal je na STARTING WINDOWS in se ne premakne, pol ure sem se mučil ker mi sploh ni hotel zaznati hard diska. Včeraj se mi je pojavilo opozorilo STARTUP OFFLINE REPAIR, ampak mi ga je nekako uspelo zagnati, je pa kar precej zmrzoval, tako za par sekund.
Imam to kaki strojni problem? Sumim da mi matična dela probleme. V garanciji so mi morali menjat grafično, trdi disk, bil je uničen da ga z diagnostičnimi orodji sploh ni šlo popraviti, ta ki so mi ga menjali pa je pred kakim mesecem znova crknil in imam zdaj že tretji disk.
Proc je AMD Phenom 9550, matična Biostar gf8100 m2+se, trdi disk WD caviar blue 500 giga, 4 giga rama, grafična Geforce 9600 gt
Imam to kaki strojni problem? Sumim da mi matična dela probleme. V garanciji so mi morali menjat grafično, trdi disk, bil je uničen da ga z diagnostičnimi orodji sploh ni šlo popraviti, ta ki so mi ga menjali pa je pred kakim mesecem znova crknil in imam zdaj že tretji disk.
Proc je AMD Phenom 9550, matična Biostar gf8100 m2+se, trdi disk WD caviar blue 500 giga, 4 giga rama, grafična Geforce 9600 gt