Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nedavno sem čekiral svoj PayPal račun in sem ugotovil da imam bussines, ne personal. Uporabljam ga samo za nakupe. Zakaj imam tak status, ne vem.
Ali je to v redu, ali moram kaj prijavljat kakšnim finančnim službam, do sedaj nisem nič?
Edit: hmmm, zanimivo - sem zdaj pogledal paypal račun direktno in dejansko kaže samo dva slovenska naslova, ampak ko plačujem iz e-baya pa pokaže vse, tudi nemškega in je paypal verificiran. Če gledaš striktno finančno je po moje pravilno, da lahko imaš samo nacionalni naslov, za dostavo pa je pol vseeno.
naslove lahko dodas poljubno. jaz imam sest razlicnih naslovov v razlicnih drzavah. med njimi v zd a, aus, eu. pp nikoli ni kompliciral. prodajalci pa dostavijo na naslov, ki jim ga pp posreduje pri placilu/narocilu. se jih pa dodaja po potrebi, ob nakupu pac dolocis kam.
ne. imam naslove vnesene v pp, ebay, amazon, ...
najbolj enostavno: kupis “nekaj” ”nekje”, oznacis placilo pp,..
pp se odpre avtomaticno, pise: “nekaj, €€€, temu pa temu,...:
1. potrdi na “standardni naslov” : placas, to je to
ali
2. potrdi na “standardni naslov”: NE, vnesi nov naslov, placas, to je to.
naslednjic imas ta na novo dodan naslov ze v pp pod naslovi.
Še enkrat: odpri si svoj paypall račun in poglej svoje naslove - ali imaš tam tudi tuje naslove? Jaz ne, čeprav jih imam tako kot ti vedno ko hočem plačat imam možnost izbire tudi tujega naslova.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.