pasulj

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Pravi pasulj pa doma itak ne moreš skuhati, saj ne bo nikoli tako dober, kot če ga kuhaš v večjem kotlu!

Zakaj pravega pasulja nebi mogel doma skuhati?
Kakorkoli bo boljši kot pa z Evo mešanico, kajne? Poanta je da ga delaš tako kot je treba ( namakanje, spiranje 3x...itd). Osebno ga delam točno tako kot smo ga v vojski v BG na Topčiderju. In NE notri nismo metali konzerv z mesom, ampak izključno samo suhe povojene kosti. ( na terenu v premični kuhinji pa so bile konzerve, to pa res)
Res pa je, da ko ga skuham, ga jemo 2 dni, a se nihče ne pritožuje.
Tetovac ...rules
smile-1.gif
Pravega,ampak res pravega pasulja ne moreš skuhat, ker je najboljši le pasulj kuhan v kotlu za več ljudi!!!
Ja, verjamem, da ste na Topčiderju v pasulj metali le kosti....
evil.gif
 

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Osebno ga delam točno tako kot smo ga v vojski v BG na Topčiderju

sem mislil, da si mlajši
wink-1.gif

Neb imel nič proti veš
cool-1.gif

Ampak....tako kot sem zadnjič v enem filmu ( to so 40 ) slišal....2x pomežikneš, pa si že star 90 let ( seveda če imaš to srečo ali pa nesrečo - odvisno od percepcije)

Srečno , zdravo in mirno 2013 želim...
 

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
A pa bi lahko napisal komplet recept kako se zadevo skuha. Ker v vsakem pocasnem in tahitrem receptu omenjas razlicne stvari.
13.gif

Kaj pa tebi ni jasno!? Kje sem pa kaj omenjal počasen in tahiter recept? Povedal sem le en enostaven recept za pasulj z Evo začimbo, pa še za tega sem rekel, da je le nadomestek pasulja!!!
Drugač pa si preber še enkrat...

Ja fak no, omenjas recept in prilagojen recept in v slednjem dodatno opisujes slanino, cesen in eva zacimbe. A se ti ne zdi to dost drugace?