Pravega,ampak res pravega pasulja ne moreš skuhat, ker je najboljši le pasulj kuhan v kotlu za več ljudi!!!Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Pravi pasulj pa doma itak ne moreš skuhati, saj ne bo nikoli tako dober, kot če ga kuhaš v večjem kotlu!
Zakaj pravega pasulja nebi mogel doma skuhati?
Kakorkoli bo boljši kot pa z Evo mešanico, kajne? Poanta je da ga delaš tako kot je treba ( namakanje, spiranje 3x...itd). Osebno ga delam točno tako kot smo ga v vojski v BG na Topčiderju. In NE notri nismo metali konzerv z mesom, ampak izključno samo suhe povojene kosti. ( na terenu v premični kuhinji pa so bile konzerve, to pa res)
Res pa je, da ko ga skuham, ga jemo 2 dni, a se nihče ne pritožuje.
Tetovac ...rules
Ja, verjamem, da ste na Topčiderju v pasulj metali le kosti....